Şimdi Ara

Ses Sorunu Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar ben 1 haftadır uğraşıyorum artık gına geldi butun bildiğim yöntemleri uyguladım ama ne fayda ki ses sorununu çözemedim.Lütfen yardım edin arkadaşlar...

1-Ses sorunu çözmek için 2 sefer xp format attım bazen xp formatında ses driveri ilk yuklenmediğinde sorun oluyor ya yukleme hatası yada yuklendiğinde tekrar ses gelmiyordu bu sebeple 2 sefer format attım yine olmadı...

2-başka çözum olarak win7 format attım otomatık driver tanıdığından çözulur diye yine olmadı

3-ses kartımın guncel drivirını indirip yeniden yukleme yaptım yine tık yok

4-ses bağlantılarımı jack çıkışlarını butun ses tesisatını kontrol ettim arızalanmış olabilir düşüncesiyle başka oc de denedim çalışıyor ondada sorun yok yine tık yok

5-ses kartımın yanmış olacağını var düşündüm onuda test ettim ses kartındada problem yok

Kafaya taktım ya yapacam ya yapacam yapmam lazım bu sorunu çözmem lazım arkadaşlar bilgisayardan az çok anlıyorum kanatimce bu sebeple bilgisayarcıya götürmuyorum...Yaptıklarım uygulamarın dışında başka çözum bilen arkadaşalar varsa lutfen yardımcı olun şimdiden herkese teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.