Şimdi Ara

SES SORUNU-Çözüldü-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım edin lütfen. ben pcye format attım sesi falan yükledim ses yöneticisini açtım(asus) orda 2 kulaklık ve bir de mik girişi yaptım ses çıktı ama pc yi kapattığımda kaydolmuyor pcyi açıyorum bi da öle yapıyorum ses çıkıyor kapatınca yine kaydolmuyor napabilirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Asus'un kendi yazılımı olduğundan buradaki arkadaşların bilgisi olmayabilir , kullandığınız yazılımın ekran görüntüsünü buraya aktarırsanız yardımcı olmaya çalışabiliriz.
  • ekran görüntüsü nasıl LCD gibimi eğer öyleyse LCD
    quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

Asus'un kendi yazılımı olduğundan buradaki arkadaşların bilgisi olmayabilir , kullandığınız yazılımın ekran görüntüsünü buraya aktarırsanız yardımcı olmaya çalışabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4994 -- 4 Ağustos 2008; 18:29:46 >
  • Yok hocam , kulandığınız ses yazılım proğramının ekran görüntüsünü çekin , buraya aktarın.

Örnek

SES SORUNU-Çözüldü-
  • ya resim koyma nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4994 -- 4 Ağustos 2008; 19:27:37 >
  • Selam ;

Anakartinin marka modelini ve mumkun ise kurduğun ses karti surucusunun versiyonunu solermisin işletim sistemi bilgilerini de tabi
  • sorun çözüldü saolun yardımlarınızdan dolayı
  • şimdi bende hoparlör vardı bozuk. onları yaptırdım taktım onda ses kaydediliyodu kapatınca. kulaklığın yerine hoparlörü koydum bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4994 -- 7 Ağustos 2008; 23:18:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.