Bildirim
Ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
DOSTUM AYGIT YÖNETİCİSİNDE SORUNSUZ GÖZÜKEBİLİR . BU SORUN YOK ANLAMINA GELMEZKİ . SES İLE YAZILMIŞ BİNLRECE TRUVA VAR YEMİŞSİNDİR Bİ YERDEN KİTLEMİŞTİR SESİ..
1 SES DRİVER YENİDEN YÜKLE
2 SES ON BOARD DA DEĞİLSE TAK ÇIKAR TOZ VARMI BAK YUVALARINI SİL ÜFLE
3 HİÇ BİRİ OLMAYDIYSA FORMAT KACINILMAZ -
quote:
Orjinalden alıntı: Ottoman-Empire
DOSTUM AYGIT YÖNETİCİSİNDE SORUNSUZ GÖZÜKEBİLİR . BU SORUN YOK ANLAMINA GELMEZKİ . SES İLE YAZILMIŞ BİNLRECE TRUVA VAR YEMİŞSİNDİR Bİ YERDEN KİTLEMİŞTİR SESİ..
1 SES DRİVER YENİDEN YÜKLE
2 SES ON BOARD DA DEĞİLSE TAK ÇIKAR TOZ VARMI BAK YUVALARINI SİL ÜFLE
3 HİÇ BİRİ OLMAYDIYSA FORMAT KACINILMAZ
okumadıysan format attım yazıyor orda
Anakartım Abit ses kartım on board sitesine baktım realtek oneriyor realtek ac'97 nin neredeyse her versionunu yukledim ama pc nuh dior peygamber demiyor.
aygıt yoneticisinde sorun yok
biosta audio lar disabledde deil kontrol ettim enabled geriye ne kaldı bunu nasıl çözecem ben ya
-
VALLA BENİMDE AKLIM DURDU ÖZÜR BEN FORMAT ATTIM YAZISINI OKUMAMIŞTIM .. DOSTUM BELKİ BİZDEN DAHA İYİ ANLAYAN BİRİ ÇIKAR Bİ YORUM YAZABİLİR .. BENCE GOOGLE SORUNUNLA İLGİLİ YAZ ARAT BELKİ DAHA ÖNCE MUTLAKA NE BELKİSİ BİRİLERİNİN BAŞINA GELMİŞ VE BİR YERLERDE YAZILMIŞTIR KOLAY GELSİN -
arattım aynı sorunun başşına gelenlerde var ama çözüm yok -
yokmu şu soruna el atıcak ya sabahtan beri ugraşıyorum çıldırmak üzereyim denemedigim şey nerede ise kalmadı bir bilen çıksada beni şu baş ağrısından kurtarsa offf -
düşük bir ihtimalda olsa biostan kapalı olabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: brainiac_x
düşük bir ihtimalda olsa biostan kapalı olabilir.
quote:
biosta audio lar disabledde deil kontrol ettim enabled geriye ne kaldı
yukarıya bunuda yazmıştım başka neyden olabilir ? -
benimde aynı sorumun vardı. onboart ses kartım yanmış. eğer garantisi varsa servise götür. yoksa pcı bi ses kartı al... -
hmmm bunun yandıgına kesin olarak nerden emin olabiliriz ?
yakın zaman anakart - ram - işlemci gibi parçalar alacam ozamana kadar idare ettirem -
hoparlör açıkken ses jackını söpüp ya da takmanız vs.. bu sebeplere yol acabilir.
ama driverları yükleyebiliyorsanız bi çelişki var. bence tekrar bi bağlantıları kontrol edin.
birde winamp vb. programlar açtığınızda ses kartı hataları veriyormu? -
kardes belki düşük bir igtimalde olsa hoperlör çıkısını baska bir girişe tak ordan gelir belkii hoperlörün bozuk olabilr benimde aynı sorun olduu gunlerce ugrastım sonra benim solediğim gibi baska bir arkadas bunu onerdi bende olsine denim dedim girişi çıkarıp bir yandakıne takınca oldu ama cok ugrasmıstım bazen bole küçük ayrıntıları unutuyoz işte inallha seninde düzelir diyimm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monitör going to sleep ne demek
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti
- laptopa su döküldü açılmıyor
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- pc mouse görmüyor
- bilgisayar hızlandırma
- laptop ses gelmiyor
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- silinen dosyaları geri getirme
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X