Şimdi Ara

Ses Sistemleri ile İlgili Tüm Sorularınıza Cevap Veriyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
8.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omarking61

    ONKYO A-9050 beğenmedim. Onkyo baya baktım. Diğerlerinden hangi model dersiniz.

    Yazmış olduğunuz Amplilerin hepsi giriş seviye Ampliler birbirlerinden çokta farklı değiller büyük ihtimal.2500-3000TL lik hoparlöre 750-1000TL ye Ampli almaya çalışıyorsunuz.Bu giriş seviye Amplilerin orta ve üst seviye Avr ile aralarında pekte fark anlaşılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hk 990 baktım ama 5600tl görünce vazgeçtim. Daha önceden planladığım rti a9 projesi de yattı. Çifti 8500 tl olunca . ama bu sefer o kadar yüksek bütçeyle çıkmadım. İyi ses için de amfi alıyim dedim. İyi fiyata ne alınabilir hocam? Daha iyi bilirsiniz tabi. 400. Mesaj hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarking61 -- 24 Kasım 2014; 21:28:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denon PMA 1520 ve Marantz PM-8005 gibi modeller bütçeyi aşar. Yakın güç üreten sx-20 gibi cihazlar ise ucuz olunca aklım onlara gitti. Sizce ne almalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omarking61

    Hk 990 baktım ama 5600tl görünce vazgeçtim. Daha önceden planladığım rti a9 projesi de yattı. Çifti 8500 tl olunca . ama bu sefer o kadar yüksek bütçeyle çıkmadım. İyi ses için de amfi alıyim dedim. İyi fiyata ne alınabilir hocam? Daha iyi bilirsiniz tabi. 400. Mesaj hayırlı olsun.

    Yok hocam bildiğimizden değil bende GoldenEar lar için İki üç aydır Ampli bakıyordum forumdaki üstadların tavsiyeleri doğrultusunda giriş seviye Amplilerin benim Onkyo 818 Avr den pek farkı olmayacağı için orta segment ikinci el Amplilere yönelmiştim inan 4000-5000 den aşağı doğru düzgün parasını hak edecek bir Ampli bulamadık.Aceleye getirip hatada yapmak istemiyorum zira cihazlar pahalı bütçe kısıtlı.Bakalım kısmet artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TX 8050 sizce alınabilir mi? Hifi olduğu için baslı müzik dinleyemezsem üzülürüm. Acaba baslar düşer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.Yaklaşık iki ay önce Audio Technica At-Lp 60 pikap aldım ve eski Sony FH-B1200 hifi-component sistem ile kullanıyorum.Hoparlörlerinin performanslarından şu anda memnunum.Hoparlör model ismi Sony SS-H12 Twin Duct.Fazla bir bilgim yok ama arkasında da rated impedance : 6 ohm yazıyor.Bu iki hoparlör ve pikap ile birlikte kullanmak için stereo amplifikatör almayı düşünüyorum.Amplifikatörün de markasının Sony olması,uyum ve performans açısından şartmıdır?İnternette okuduğum ve beğendiğim markalar genelde Yamaha-Denon-Pioneer.Bu markalardan birini aldığımda,Sony hoparlörleri bağlama şansım olur mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem uyumunun marka ile ilgisi yoktur. Güç dengesiz olmasın yeter. Yani 160w/ch olan bir amfiye 50w hoparlör bağlamayın yeter. @darkraider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarking61 -- 25 Kasım 2014; 11:29:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim omarking61

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmportant

    quote:

    Orijinalden alıntı: Electromiles

    Uzman ekibimizle birlikte, ses sistemleri hakkındaki tüm sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyuyoruz.

    Kabin, kulaklık, kayıt alma, ses sistemi kurma, enstrümanlar, ışık sistemleri, Dj ekipmanları gibi konularla ilgili başlığımızın altında sorduğunuz tüm sorulara ivedilikle cevap veriyoruz.

    Soru sormaktan çekinmeyin.

    10bin liraya kadar müzik dinleme amaçlı hoparlör bakıyorum. Ses kartım Tc electronic konnekt 48 ve bass olarak Rcf ayra 10 mevcut. Presonus sceptre s8, rcf tt08-a ve rcf hdl10-a arasında kararsızım. Bu fiyat aralığında en temiz ve kaliteli sesi sunabilecek hoparlör tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Yardımcı olursanız memnun olurum.

    Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki seçmiş olduğun hoparlörler profesyonel seslendirme sistemlerinde (konser ve sahne sistemleri.. vs ) kullanılan hoparlör çeşitleridir. Yani kısacası yakınlarında oturan başka birileri varsa evde bunları tam performanslı olarak komşularınla aranı bozmadan kullanman imkansız. Sesi çok düşük seviyelerde kullanmak zorunda kalacaksın ve bu nedenle hoparlör tam işlevini, tam tonunu yerine getiremeyecek.

    Hdl10-a ise Line array modül hoparlördür. Line array hoparlörler konser sistemlerinde kullanıldığı için sesi ileriye atmak için tasarlanmıştır. Bu yüzden 30 - 40 metre uzaktan tam olarak tonunu duymaya başlarsın. Senin Hİ-Fİ sistem ya da referans sisteme yönelmen lazım. Tabii bunlar da çok kapsamlı. Tavsiyelerimiz bunlar.

    Eğerki Hİ-Fİ yada referans sisteme yöneleceksen uygulama yapılacak alanın görsellerine ihtiyacımız var. Çünkü içerideki ses döngüsünü ve akustik düzeni görüp ona göre ürün önererek sağlayabiliriz.

    Yardımcı olduysak ne mutlu bize..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uŋicaja

    Merhabalar fiyat olarak maksimum 300tl, pc ye bağlayacağım ama yanında PS3 ve PS4 te bağlayabileceğim bir hoparlör/ses sistemi arıyorum. Tavsiyenizi alabilir miyim?

    Bu fiyata Behringer Ms16 tarzında bir referans monitör önerebiliriz. Ucuz ve uygun bir çözüm olacaktır.
  • Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan var mı?http://forum.donanimhaber.com/m_99838281/tm.htm
  • darkraider kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam elindeki kolanlara uygun ister sony veya başka marka amfi alabilirsin zaten elindeki kolonlor amfi seçmez alacağın amfi 6-16 ohm desteği olursa rahatlıkla bağlayabilirsin veya 4-16 ohm destekli bir amfi alırsan ileride hoparlör değişimi yaptığın zaman çok daha fazla hoparlör bağlama seçeneğin olur
  • Teşekkür ederim des_955

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DD Digital Desing 9500 Serisinden bir subwoofer + kabin + DD z2 Pahalı ama nadir ses sistemine sahip olursun.ama volümü çok açamazsın :)
  • BEHRİNGER C1 mikrofon alıcağım fakat Nasıl bağlıyacağım ?

    Ses kartı almak lazımmış yada Mixer

    hangisini öneriyorsunuz birde cızırtı oluyor diyorlar cızırtıyı nasıl engelliyeceğiz ?
  • Fiat palio 2008 aracımın arka hoparlörleri yok. İki adet 500 watlık tweeter taksam iş görür mü ? Ayrca aracın srandart ses alanilmek için hoporölör değerleri kaç olması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel flat tv var bunların hdm cıksıı yok eskı tıp cıkıslardan var bu tv te gore ses sıstemı bulabılırmıyım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdfewf

    BEHRİNGER C1 mikrofon alıcağım fakat Nasıl bağlıyacağım ?

    Ses kartı almak lazımmış yada Mixer

    hangisini öneriyorsunuz birde cızırtı oluyor diyorlar cızırtıyı nasıl engelliyeceğiz ?

    Cızırtı bağlantı hatasından dolayı olur. 3 metrelık euroclub kablo ve Behringer Q502 mikser aldığın zaman bir sorun çıkmadan kayıt yapabilirsin.
  • MErhaba,

    5 odalı işyerimiz için müzik sistemi kurmak istiyoruz. Bunun için amfi, hoparlör ve kablolama tavsiyelerinizi rica ederiz. Ayrıca, Ankara'da bu malzemeleri nereden temin edebileceğimizi de belirtirseniz seviniriz.

    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merddiven

    vestel flat tv var bunların hdm cıksıı yok eskı tıp cıkıslardan var bu tv te gore ses sıstemı bulabılırmıyım

    Üzerinde muhakkak tos jack çıkış vardır, sarı-kırmızı-beyaz renklerinde olan rca çıkışlar. Oradan ses çıkışı alıp herhangi bir ses sistemi kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.