Şimdi Ara

ÖNERİ: Mikrofonlu Telefon Kulaklığı Önerisi Hak.(Tıpa Tipi Olmayan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar...

    Malum Apple hariç artık tüm telefonların içinden kulak içi olarak denilen ancak ismi tıpa tipi #kulaklık olması gereken kulaklıklar çıkıyor. Bu kulaklıklar bazı kişilerin kulak yapısından da kaynaklı olarak kaşıntı, terleme gibi sorunlara neden oluyor. En küçük silikon başlıkları takılı olsa dahi bazı kişilerin kulağından belli süre sonra fırlayıp çıkıyor :D

    Diğer önemli dezavantajı ise kulağınıza sıfır yerleştiği için bir nebze dış dünya ile temasınızı kesiyor. İş yerinde ve özellikle dışarıda yürürken çok sağlıklı bir seçim değil gibi.

    Şimdi benim sizden istediğim aslında mikrofonlu ve üzerinde medya kontrol tuşları olan ve özellikle #Android telefonlarla uyumlu bir kulaklık. Ama yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı Tıpa model değilde mesela iPhone'ların #Earpod tarzı kulak içine girip asılı kalan tiplerden olmasını istiyorum. Kaliteli olursa sevinirim. Fiyat #beats fiyatlarına ulaşmadığı sürece çok önemli değil yeter ki kulağımı terletmesin ve birden kulağımdan çıkmasın.

    Benim aldığım kalitesinden orta derecede memnun olduğum bir tanesi #Urbanears'ün aşağıdaki görselde gördüğünüz modeli oldu. Ama buda biraz ebatları büyük olduğundan dolayı biraz dikkat çekiyor vede hafif kaşıntıya neden olabiliyor ama çok az.

    Lütfen sizlerde 2-3 kelam ederseniz sevinirim. Ayrıca konuyu doğru yere açtığımı zannediyorum inşallah sorun olmaz.

     ÖNERİ: Mikrofonlu Telefon Kulaklığı Önerisi Hak.(Tıpa Tipi Olmayan)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 25 Kasım 2014; 13:16:18 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.