Şimdi Ara

Ses sisteminin kolonları kablolu yerine bluetooth olarak nasıl aktarabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim bir sorunum var.

Elimde Samsung HT TX 725 5+1 Ses sistemim var. Cihaz Bluetooth destekli. Telefonla vs bağlanıp müzik dinleyebiliyorum. Ses sisteminin kolonların ikisi koltuğun arkasında. Ben de kablo çekmekten rahatsızım çünkü çok uzakta.

Böyle bir şey var mıdır? Ben 2 kolonun arasına bluetooth gibi bir cihaz alacağım. 2 kolonu o bluetooth cihazına takıp. Bluetooth cihazını da ses sistemiyle eşleştirmek istiyorum. Böylelikle kablo bağından kurtulmuş olurum. Böyle bir şey mümkün müdür? Mümkünse bu tarz cihazların adı nedir? İnternette aradım hiç bir bilgi bulamadım. Yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• Hayır kolonlar amfiden güç alır sinyal değil. Bluetooth sinyal iletir yani çaldığın müziği. Kablosuz kolon bağlayamassınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Hayır kolonlar amfiden güç alır sinyal değil. Bluetooth sinyal iletir yani çaldığın müziği. Kablosuz kolon bağlayamassınız.

Güç veren Bluetooth destekli kutular var mı peki? 2 kolon o cihaza bağlı olacak. O cihazda ses sistemine sinyal gönderecek Bluetooth üzerinden..?
  • Hiç görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.