Şimdi Ara

Ses sisteminden gelen sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ses kapalıyken aracın içine motor sesi geliyor çok az birşey.Ses seviyesi 1 de şarkıya göre 2 de kayboluyor ya da sesten duyulmuyor.Bide sarkı aralarında tısssss diye ses çıkıyor.yaptırdığım yere götürdüm motor sesi ceviriciden dolayı daha fazla düşüremeyiz.diğer seste cd den dolayı dedi fakat daha önce bukadar çok çıkmıyordu ses sistemi takılınca olmaya başladı.Bu sorunları nasıl gideririm.Birde aux kablosu almayı düşünüyorum her seferinde cd çekmek yerine bitane mp3 çalar koyup onun içine müzik atmak daha mantıklı geliyor bana sizin düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

• Akuden amfiye giden kabloyu ipek kablo ile degistir veya sok bobini var ondan kullan saselerede baktir tabi bunu iyi bi montajci halleder ayni yere gitme ffarklı ustaya göster.Aux kablosu ile müzik dinliceksen CD kalitesi bekleme bende aracima aldim bi kere taktim bir dahada kullanmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one1one -- 3 Ocak 2014; 19:21:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor sesini gidermek zor iş, farklı çevirici takarak deneyin, çevirici çıkışlarındaki rca kablolarını değişitirp deneyin, eğer çeviriciler teyibin arkasındaysa oradan alıp aracın başka bir yerinde baglayıp deneyin. bazen kabloların konumu bile motor sesi kapılmasına neden olabiliyor, çok gıcık bir durumdur ancak deneme yanılma yoluyla bulunabilir. tıss olayına gelirsek mid takımı kullanıyorsanız filtre kutusunda db ayarı olucaktır, onu düşük ayara alın. kolay gelsin..
  • Aküden amfiye giden kablolarım ipek kablo var. Çeviriciyle ilgili dediklerinizi yapacağım cevirici teybin hemen arkasında onunla oynayıp deneyerek bulmaya çalışırım.Db ayarları yüksekti sanırım onu da düşüreceğim diğer sonuçları yazarım.Yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.