Şimdi Ara

Ses Sistemimin trafosu yanmış sanırım. Sony SS-D33 [LBT-A30] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: serolok

Kusura bakmayın (Nasıl kontrol edeceğim ki ben hiç anlamam) diye yazmışsınız izmirde bulunuyorsunuz galiba . İzmirdeki arkadaşlardan tamirci tavsiye edecek olanlar çıkabilir.....

Hocam Hatayda tv tamiri yapan bir abimiz var kendisi piyasa çakalı değil emekli teknik öğretmendir.Eğer ona götürürseniz yardımcı olacaktır.Durumu anlatın yeter.

Konaktan 980 numaraya binin nokta durağında inin noktada inince sağa doğru yürüyün köşe başına gelirsiniz banka ve hemen ilersinde pizza pizza var işte o köşeden aşağıya inin hatay karakoluna gelirsiniz hatta karakolun yanında kibarım market var işte karakol ve marketin arasındaki sokağa girin ve dümdüz yürüyün sağda KANAL ELEKTRONİK isminde bir dükkan göreceksiniz.

Aga bu adama götürdüm Halletti ama gerek ortam gerek adam beni şaşırttı :D
    Cihazın tamiri 2 aya yakın sürdü :D Parça gelmedi dedi oyaladı. Cihazı bırakmaya gittiğimde adam leş gibi içki kokuyordu. Biraz korkttum açıkçası cihazı bırakırken. Allaha emanet dedim artık çıktım. En son alırken içeri girdim. Adam yerde yatıyor yanında da doberman tarzı bir köpek yatıyordu

Neyse ki cihaz çalışıyor şuan. Bir gün evdeyken açıcam son ses inleteceğim apartmanı

JDM Spirit Turkey

• quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: serolok

Kusura bakmayın (Nasıl kontrol edeceğim ki ben hiç anlamam) diye yazmışsınız izmirde bulunuyorsunuz galiba . İzmirdeki arkadaşlardan tamirci tavsiye edecek olanlar çıkabilir.....

Hocam Hatayda tv tamiri yapan bir abimiz var kendisi piyasa çakalı değil emekli teknik öğretmendir.Eğer ona götürürseniz yardımcı olacaktır.Durumu anlatın yeter.

Konaktan 980 numaraya binin nokta durağında inin noktada inince sağa doğru yürüyün köşe başına gelirsiniz banka ve hemen ilersinde pizza pizza var işte o köşeden aşağıya inin hatay karakoluna gelirsiniz hatta karakolun yanında kibarım market var işte karakol ve marketin arasındaki sokağa girin ve dümdüz yürüyün sağda KANAL ELEKTRONİK isminde bir dükkan göreceksiniz.

Aga bu adama götürdüm Halletti ama gerek ortam gerek adam beni şaşırttı :D
    Cihazın tamiri 2 aya yakın sürdü :D Parça gelmedi dedi oyaladı. Cihazı bırakmaya gittiğimde adam leş gibi içki kokuyordu. Biraz korkttum açıkçası cihazı bırakırken. Allaha emanet dedim artık çıktım. En son alırken içeri girdim. Adam yerde yatıyor yanında da doberman tarzı bir köpek yatıyordu

Neyse ki cihaz çalışıyor şuan. Bir gün evdeyken açıcam son ses inleteceğim apartmanı

tamir olduğuna sevindim

Çok değişik biridir işini iyi yapar büyük ihtimal 1 hafta sallamıştır sonrada tamire başlamıştır entegre arızası varsa orjinal entegre bulmaya çalışmıştır.Değişik değişik şeyler yapar dükkanda asansörü bile vardı en son televizyon indirip çıkarırdı içki kokması normal

ama hiç yerde köpekle beraber yatabileceğini düşünmezdim sandığımdanda ilginç biriymiş yüz ifadeni tahmin edebiliyorum

• Sonuç olarak çalışıyor :D Salla gitsin

Saol bu arada kardeşim

JDM Spirit Turkey
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.