Şimdi Ara

ses sistemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gün ben spa 5300 sipariş ettim 1 haftaya gelecek iyi yaptımı acabahttp://www.philips.com.tr/c/pc-ses/spa5300_10/prd/ bunu aldım yani 1 haftaya gelecek özellikleri iyi görünüyor 50 wat rms 100 wat müzik gücü asıl gücü 30+10+10 dur 30 wat subwofer bence yeterli 10 wat tizler bence bularda yeterli birden siz söyleyin +larını - lerini

• sesını dınleyıptemı sıparıs verdın yoksa kafadanmı aldın
  • merhaba hocam yeni tv alma arayısına girmişken diğer bir yandanda ev sinema sistemide arayısına girdim hangi marka hangi modeli almaya karar veremedım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.
  • kafadan aldım ve bu forum 2-3 kişi daha almış onlar beğenmiş o yüzden sipariş ettim
  • bu gün geldi sesi muhteşem yanında 20 tlik bi ürün sipariş verdim hepsi toplam 20 tl kargo yaptı 142tl ürün toplam 182 tlye geldi sesi muhteşem arkadaki delikten sanki hava üflüyo gibi şimdi tam yerleştiremedim 1 hafta sonra tam yerleştireceğim
  • Hadi bakalım hayırlı olsun,beğendiysen sorun yok,o hava subwooferdan geliyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet muhteşem hava geliyor yani kaliteli olduğunu söylemek için öyle yazdım
  • O PARAYA 5+1 SES SİSTEMLERİDE VAR 30 WATT SUBWOOFER 5 ADET 10 WATLIK KOLONLU 5+1 SES SİSTEMLERİ VAR O FİYATA HEMDE SIFIR
  • iyi o zman sen onu al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.