Şimdi Ara

Ses Sistemi Tavsiye Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni ev sinema sistemi/ses sistemine ihtiyacım var.

Samsung markahttp://goo.gl/nKiUg televizyonum var ve ses sistemine, digiturk(hd) ve playstation 3 bağlamak istiyorum.

Önemli ayrıntı; İstediğim zaman sesi sinema sisteminden almak istiyorum. Yani her zaman ses oradan değil tv den gelsin, sadece ben istediğim zaman sistemden gelsin.

Ayrıca evimiz dizaynından dolayı muhakkak wireless ses sistemi almam gerekmekte.

Bunun için birkaç araştırma yaptım ve birçok ses sisteminde, digital optik çıkışın 1 adet olduğunu gördüm.

1. sorum : Digiturk çıkışını optik bağlasam, playstation 3 çıkışını HDMI olarak mı vermem gerekecek. yani aldığım sistemi açmadan playstation'u kullanamıyacakmıyım, birbirine bağımlımı olacaklar ? Çünkü sadece ses sistemini kullanmak istediğim zaman açmak istiyorum.

2. sorum : Çift optik girişli ses sistemleri yok mu ?

Bana fikir verirseniz sevinirim.

Fikirlerinizi ve tavsiyelerini bekliyorum.

• up
  • SLM BRAHMS ÖNCELİKLE ÇOK PROFESYONEL DEĞİLİM AMA DENEME YANILMA YÖNTEMLERİYE TECRÜBELERİM VAR.
    ÖNEMLİ AYRINTINA GELİNCE GENELDE SİNEMA SİSTEMİNDEN SES GELMEKTEDİR TV SES ÇİKİŞİNI ANFİYE BAĞLADIGIN İÇİN SES GELİR BUNUN DİŞİNDA ANFİNİN ÖZELLİKLERİNDE BU ÖZELLİĞİ KAPATMAK MÜMKÜN DEĞİL SANIRIM.NASIL YAPARSIN ODA ZAMETLİ İŞ TV DEN SES GELMESİNİ İSTİYORSAN ((NE GİRİŞİ KULLANIYOSAN)) OPTİK VEYA HDMİ KABLOSUNU TV NIN ARKASINDA KI GİRİŞİNDEN ÇIKARIRSAN SES TV DEN GELICEKTIR.
    1.SORUN--PLAYSTATİON 3 ÇIKIŞINI HDMİ OLARAK GİRMEN GEREK HANGİSİNİ KULLANACAKSAN ANFİNİN AYARLARINDAN KULLANACAGIN CIHAZI SECMELİSİN.ARKA GİRİŞLERDEN HANGİSİNE BAGLADIYSAN ONU SECEREK SES ALMALISIN.ANFINI ACMADAN SİSTEMDEN SES ALAMAZSIN.HEPSİ BİRBİRİNE BAĞLI OLARAK ÇALIŞACAK.İSTERSEN TV NİN ARKASINDA BİR OPTİK BİRDE HDMİ VARSA OPTIKI ANFINE BAĞLARSIN TV SESINI ANFIDEN ALIRSIN. HDMİ DE PLAYSTATIONA BAĞLARSAN SADECE TV DEN SES ALIRSIN
    2.SORUN-ÇİF OPTİK GİRİŞLİ SES SİSTEMLERİ VAR AYRICA DAHA FAZLA OPTİK GİRİŞLİ MODELLERDE MEVCUT AMA ONLARDA DA HDMI YOK BEN SONY STR-DB 1080 QS KULLANMAKTAYIM 3 GİRİŞ 1 ÇIKIŞI VAR.QS SERİLERİNDE BU ÇIKIŞLAR MEVCUT.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi önerisi
    geçen ay açıldı
    Ses sistemi tavsiye detaylı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.