Şimdi Ara

Ses Sistemi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lg ht304su ses sistemi ve lg 42la620s televizyon kullanıyorum. Kırmızı-beyaz-sarı kablolar ile televizyon ve ses sistemini birbirine bağladım. Normal kanallarda ses hoparlörlerden geliyor ama televizyon kumandasıyla sesi ayarlayamıyorum. Sanırım hdmi veya optik kablo ile bağlantı yapılırsa bazı yolları varmış. Ses sisteminde bu iki giriş de yok ama. Başka bir yöntemi var mıdır tv kumandasıyla sesi ayarlamanın ?
    Bir de televizyona hdd takıp film açtığımda hoparlörlerden ses gelmiyor. Ses sisteminde bütün modları denedim aux portable vs. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Teşekkürler şimdiden



  • ses çıkışı kimin üzerinden oluyor bahsettiğin kablolar sarı videodur kırmızı ve beyaz audiodur senin mantık olarak tv den sesi ayarlayabilmen için ses çıkışının tv üzerinden ses sistemine şeklinde olması lazım. tv nin audio out kısmı varsa oradan çıkış yapıp ses sisteminin audio in kısımlarına takmalısın o zaman ses kısıp açma işlemini tv üzerinden yapabilmelisin.
  • hardboy35 kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi yapiyorum. Normalde televizyonda da in var out yok ama bi adaptorle out olarak taktım kablolari. Normal kanallarda ses geliyor ama kumandadan ayarlanmiyor. Televizyona hdd taktığımda da hiç ses gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adaptor dediğiniz şey tam nasıl bişiy oldugunu göremediğimi için net bişiy soleyemiyorum bir nevi dönüştürücü gibi düşünüyorum o şekilde sesi zaten tv den açıp kapamak mümkün değil tv'den bir pre out çıkışı olsaydı o zaman bunu çok rahat yapabilirdiniz başka bir yöntemi varsa da ben bilmiyorum açıkçası
  • hardboy35 kullanıcısına yanıt
    Peki diger konuda bir fikriniz var mi? Harddiski televizyona takip film actigimda ses sisteminden gelmiyor ses.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun devam ediyor
  • Arkadaşlar Lg sinema sisteminin subwoofer ı başladı. 15 cm sanırım, 8 empedans ve 60 watt. Bu kriterlerde bulamıyorum. Yardım edin lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.