Şimdi Ara

Ses sistemi ( Set ) alımıyla ilgili yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aranızda yeniyim. Bende ses sistemi alıcagım için konu açmayı düşündüm. Arkadaşlar bütçem kısık. Kısık dediğim ses sistemini kendimi tatmin etmek için alıyorum , sadece çevredekilerin dinlemesi için değil. Sahibinden.com'da araştırdım belirli kampanyalar vardı ve en uygunu 240 TL. Arkadaş çevremin pek geniş olmadıgından ve ses sistemi ile ugrasan arkadaşım olmadıgından size danışmak istedim. Aşşagıda yazdıgım ses sistemi hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim yada o civarlarda güzel bi set toplayabilirmiyiz ? Yardımcı olursanız memnun olurum.. Teşekkür ederim. :)

1 ADET MTS MARKA 25 CM BAS

1 ADET 25 CM KABİN

1 ADET 4 GA TÜM ALT YAPINIZI İÇİNDE BULUNDURAN KABLO SETİ

1 ADET TS S250 TWETEER

1 ADET FORWELL SOUND FLT 4060 4 KANAL 4X100 RMS FORWELL SOUND MARKA AMFİ

1 TAKIM CADENCE MARKA 400 WATT 60 RMS 6x9 OVAL HOPARLÖR YADA MA AUDIO MARKA 13CM VEYA 16 CM MID TİZ TAKIMI

• subwooferını yenı duydum ismini bilmiyorumda onun nasıl bişey oldugunu senın yerınde olsam en azından 100 liraya jbl cs 30cm subwooferler var ondan alırdım kabınıde 30cm alırdım pek bı fıyat oynamaz saten arada dıerlerı ıdare eder yenı baslıyan ve dışarıya ses pek mühim deil dienler için yani sizi idare eder subwoofer dışında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.