Hiç sanmıyorum hocam. Türkiye'de Dock Station'ların gelişi bile daha yeni belki onların bağlantı özellikleri varsa öyle bir şey yapabilirsin. Ama öyle bir amfiye iyi bir oynatıcı takıp, şarkılarınızı öyle dinlemek daha iyi olmaz mı ? Yani özellikle bluetooth amacı nedir neyi amaçlıyorsunuz ona göre konuşayım. :)
UretenadamU
kullanıcısına yanıt
Şu soruya bir cevap gelse gerçekten makbule geçecek. :))
quote:
Orijinalden alıntı: Uretenadam
Hiç sanmıyorum hocam. Türkiye'de Dock Station'ların gelişi bile daha yeni belki onların bağlantı özellikleri varsa öyle bir şey yapabilirsin. Ama öyle bir amfiye iyi bir oynatıcı takıp, şarkılarınızı öyle dinlemek daha iyi olmaz mı ? Yani özellikle bluetooth amacı nedir neyi amaçlıyorsunuz ona göre konuşayım. :)
amacım cep telefonundaki müzigi amfimden dinlemek kablosuz olarak yada laptoptaki müzigi , cevabın için teşekkür ederim( bu arada logitech in blutooth adaptöründen haberim var fakat daha iyi bişey olsun istiyorum.
sakiiinS
kullanıcısına yanıt
Logitech vasat üzeri bir marka sayılır neden Logitech'in dışında bir ürün istiyorsun ? :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme