Şimdi Ara

Ses Sistemi Önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PC'ye bağlayacağım, uzun süre kullanabileceğim bir ses sistemi almak istiyorum, bütçem en fazla 1000 TL. Çok film izlediğim için DTS vb. formatlarda problem yaratmayacak bir sistem lazım.
    Pazar günü Vatan'da Logitech Z906, 735 TL idi fakat kampanyası bitti, yetişemedim :(
    Edifier S550 ve Logitech Z906 arasında kaldım, bunlar ön planda şuan için.

Bir de sizin fikrinizi almak istedim.
    Tavsiyeniz nedir, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightShadow -- 30 Temmuz 2012; 5:03:49 >

• Tasfiyede bulunacak yok mu :)
  • Hocam Z906 çok dehşet bir sistem deneme ve dinleme imkanım oldu tavsiye ederim ancak Z-5500 de bununla karşılaşan ve bazı bakımlarda üste çıkan bir sistem. Karar senin ancak z906 daha yeni ve modern bir sistem. z-5500 eski ancak taş çıkartan bir sistem :) z-5500 nerden çıktı diyeceksin edifier s550 bilmiyorum ama onun yerine bir öneri yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightShadow

Merhaba,

PC'ye bağlayacağım, uzun süre kullanabileceğim bir ses sistemi almak istiyorum, bütçem en fazla 1000 TL. Çok film izlediğim için DTS vb. formatlarda problem yaratmayacak bir sistem lazım.
    Pazar günü Vatan'da Logitech Z906, 735 TL idi fakat kampanyası bitti, yetişemedim :(
    Edifier S550 ve Logitech Z906 arasında kaldım, bunlar ön planda şuan için.

Bir de sizin fikrinizi almak istedim.
    Tavsiyeniz nedir, teşekkürler.

Az bekle biraz para daha ekle uğraşma bu çöplükler Le avr işine bulas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muzik dinlemek icin bi amfi iki kule hoparlor mukemmel olur ancak film ve oyun icin z906 cok iyi secim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

Muzik dinlemek icin bi amfi iki kule hoparlor mukemmel olur ancak film ve oyun icin z906 cok iyi secim.

Biraz daha üzerine eklenip avr+5li kolon seti alınabilir.En basit avr li sistem bile logitechten iyidir.

• Halog hocam 5li sisteme girersek biraz tuzluya kaciyo sadece 2li yamaha kolonlar 1100 tl gibi bi rakam hemde baslangic urunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende z906 icin yola ciktim denon amfi 2li yamaha kuleyle ciktim. Kardesime de fazla ucmamak icin z906 aldik.

• AVR örnek link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Muzik dinlemek icin bi amfi iki kule hoparlor mukemmel olur ancak film ve oyun icin z906 cok iyi secim.

Biraz daha üzerine eklenip avr+5li kolon seti alınabilir.En basit avr li sistem bile logitechten iyidir.

+1

ekleyeceğin 300 400 lira zaten. forumda bir çok konu ve öneri var onları incelemeni öneririm. bu kadar yüksek maliyete sebep olan bu ürünler bana biraz işin kolayıymış gibi geliyor. yeterli sistem 200 liraya mevcutken 800 lira verip bunu almak bence mantıksız kaçırdığım yönlerde olabilir tabi.
  • quote:

Halog hocam 5li sisteme girersek biraz tuzluya kaciyo sadece 2li yamaha kolonlar 1100 tl gibi bi rakam hemde baslangic urunu.

Satürn-elektroworld-mediamarkt 1200lira civarında uygun takımlar satıyorlar kampanya ile.5hoparlorlu set+avr seklinde.Paran oldukça da zamanla avr ve hoparlörü değiştirme imkanın olur.Kablo degisiminden bahsetmiyorum bile.

• Pioneer HTP-150 nasıldır? Pioneer HTP-150 ve Logitech Z-906 arasındayım. 1000 TL yi aşamam şuan.
  • bence avrdan şaşma istediğin komplikeyi kurabilirsin ama logitechle herhangi bir sorun olursa elinde kalır ömrü fazla sürmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

bence avrdan şaşma istediğin komplikeyi kurabilirsin ama logitechle herhangi bir sorun olursa elinde kalır ömrü fazla sürmez

Peki bu Pioneer HTP-150 yi tavsiye eder misin
  • quote:

quote:

bence avrdan şaşma istediğin komplikeyi kurabilirsin ama logitechle herhangi bir sorun olursa elinde kalır ömrü fazla sürmez

özelliklerini inceledim size fazlasıyla tatmin edecektir yanına güzel bir front kule alırsın
  • quote:

quote:

quote:

özelliklerini inceledim size fazlasıyla tatmin edecektir yanına güzel bir front kule alırsın

Örnek kule var mı linkle gösterebileceğin? :)
  • Sony DZ 940
    Sony Dav-Dz 840
    LG HB1100MK
    Pioneer HTP-150

Bunların içinde en iyisi hangisi oluyor?
  • kule için düşündüğünüz rakam nedir?
  • quote:

kule için düşündüğünüz rakam nedir?
    Oda ufak ve sistem sadece pc için kullanılacağından ötürü Logitech'te karar kıldım. Kuleleri sığdırabileceğim bir yerim maalesef yok. Logitech i optik çıkıştan bağladığım takdirde filmlerde yeterli performansı alacağımı düşünüyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • quote:

Oda ufak ve sistem sadece pc için kullanılacağından ötürü Logitech'te karar kıldım. Kuleleri sığdırabileceğim bir yerim maalesef yok. Logitech i optik çıkıştan bağladığım takdirde filmlerde yeterli performansı alacağımı düşünüyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Kule olmasa bile en azından bookself alın bulaşmayın o copluklere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.