Şimdi Ara

ses sistemi kurmamda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar jbl gto 1004 e aldım özelliklere bakarsak internette köprüde 225 watt diyor fakat içinden çıkan katalogta 300 watt diyo akünün voltajının düşük olduğunu varsayarsak 300w den aşağıda düşecek.Bu anfiye bağlamak için sub öneriniz varmıdır. Satıcı arkadaş 38 lik al diyo 30 luk verdiklerim iki gün sonra 38 lik istiyo diyor ne kadar doğru bilemem hangisi iyi olur. Çift bobin olayının özelliği nedir çift mi tek mi almalıyım kaç rms hangi marka alsam iyidir ben bass severim pop şarkı dinlerim genelde buna göre nasıl bişey tavsiye edersiniz cvp veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi la1end38 -- 29 Eylül 2012; 16:17:40 >

• bu amfiyle jbl gt 5 çok performanslı çalıyo sana tavsiyem gt 5 alman . birazdaha paraya kıyarsan digital designs DD5 15 BS4 gt 5 den daha iyi olur.
  • saolasın hocam önerenler var gt5i tonlaması güzel diyolar rms olarakta uyuyor forumu biraz araştırdım anfi köprüde 4 ohm olduğu için 4 ohm bass alacam fakat çift bobin 2+2 mi almalıyım yoksa tek bobin 4 ohm mu ses farkı varmı bence yok gibi geldi sanki çift bobini üretmelerindeki amaç isterse 2 ohm isterse 4 ohm bağlasınlar diye düşünmüşler heralde subu alırken yüksek rmsi tam beslemiceni biliyorum ama yinede 300 rms alana kadar 400 rms felan alsam büyük kayıp olurmu? mid takımıyla ilgili bilgim yoktu oval hoparlörden başkasını bilmiyorum hatta oval alırken satıcı arkadaş ilerde anfi alırım diye skytech 800 watt oval verdi rmsini bilmiyorum mid takımmı mi ovalmi almalıyım karar veremedim bi arkadaşa sistem kurmuştuk jbl 75.4 anfiye 4 adet pioneer 460 watt oval, pioneer ve kicker sub bağlıydı ben sistemi çok seviyodum basslar yoğundu arka koltukta midem bulanıyodu ve kulak tırmalayan bi ses yoktu çok kaliteli ses vardı. Mid takımlı ses sistemi dinlemedim mid aldığımız zaman ses nasıl olacak temiz kalitelimi yoksa yoğun tizlimi hiç sevmem fazla tizi artı araç şahin kapıya bu güne kadar taktığım hoparlörler patladı satıcı arkadaş araç camdan su alıyodur hoparlör bozuluyodur dedi artı kapıdaki hoparlörlerin sesini sevmiyom kapıyı oynatıyo ses bozuluyor. Bu Jbl 1004 anfiye neler bağlanır oval hoparlör olacaksa pioneerlara baktım hep 80 rms yeterlimi bendeki skytech 800 watt ovalin rms kaçtır yeterlimi bu soruları cevaplarsanız sevinirim biraz fazla oldu ama çünki aldıktan sonra ben sevmedim diye iade edemezsin parayıda çöpe atmayalım yanlış sistem kurup...saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi la1end38 -- 29 Eylül 2012; 16:15:07 >

• cevap verecek uzman arkadaşlar yokmu
  • güncel........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.