Şimdi Ara

Ses sistemi amfi sorunu ve aracın elektrik kesmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce clio2 aracıma ses sistemi takmayı denedim tesisatını kendim çektim bağlantıları kendim yaptım sadece aküden + yı ve şaseyi ses sistemi yapan sıradan bir dükkanda yaptırdım bu arada ses sistemimin içerisinde

    Jameson 65.4 amfi

    Pioneer mvh s105uı teyb

    Pioneer tsa6960f 1 set

    Jbl 1k bass var

    Aksesuarcı + yı çektikten sonra amfi çalıştı ancak oval ve bassdan ses gelmedi sadece kapıdaki compenantlardann ses geldi amfi de bir kaç yere dokunduktan sonra gerileyin çalışır şekilde teslim etti aracı o gün kapının önüne kapattım çalıştırmadım ertesi gün 20 dakikalık bir yere giderken araç yoldayken elektrik kesti aküdeki kutup başlarını hareket ettirince tekrar geldi ancak aracın saat ayarı vs. Sıfırlanmıştı bu şekilde eve gidene kadar bir kaç kez daha elektrik kesti aynı şekilde kapının önüne getirdim + alınan kutup başını sıktım baya bir gevşekti daha sonra denemek için yokuş yukarı-aşağı aracı sarsarak denedim gidecek mi diye Ancak gitmedi kapının önüne kapattım.

    Bugün ise tekrar çıkmam gerekiyordu ama ses sisteminde sadece kapıdaki kendi compenantlarından ses geliyor oval ve bassdan gelmiyordu teybden bassın ayarlarını açtım bass geldi ama ovallerden gelmiyor amfi çalışıyor.

    Daha önce bu sorunlar ile karşılaşan veya elektrik kesmesiyle ilgili bilgisi tecrübesi olanlar var ise yardımlarını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimbsr1 -- 15 Temmuz 2019; 18:26:34 >







  • Aküden çekilen güç kablosu inceyse anfiye giden elektrik az geldiği için anfi güç keserek kendini korumaya alabilir. Güç kablonuz 8 GA(AVG) ise 4 GA(AVG) kalınlığına çıkarın yada aynı kablodan bir tane daha çekin.
  • Aksesuarcıda öyle söylemişti en yakın zamanda değiştiricem peki şuan için ovallerden ses gelmiyor aksesuarcıdaki gibi bir kaç ayar yapmıştı birşeylerle oynamıştı bu ayarları biliyormusunuz. Cevabınız için teşekkür ederim.
  • ibrahimbsr1 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam 4ga kablo isteyen bir sisteminiz yok boşuna kabloya para vermeyin. Teypden ayarları açılmamış olabilir işini iyi yaptığından emin olduğunuz bi yere götürün. Yoksa kablodan başka bişeyden diye diye sıfırdan tesisat dizecek masraf ettirirler söyliyim.

    1- teypden ayarlar düzgün yapılsın
    2- şase alınan yer zımparalansın vida güzelce sıkılsın
    Bunlar yapıldığı halde olmuyor ise kablonuzu değiştirin 8ga sisteminize yeterlidir kaliteli olduktan sonra sorun yok.
  • Akşam deniyeceğim hocam yorum için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.