Şimdi Ara

Ses sistemi almayı düşünüyorum. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar ben DJ lik ile uğraşıyorum. EDM,House progressive,Trance,Dubstep v.b müzikler dinliyorum. Ses sistemi almam gerekiyor. Notebook kullanıyorum. Notebook um biraz eski olduğu için ses kartımda eskidir. Realtek ALC272 ses kartım var. Ses sisteminde kötü ses çıkmasında etkisi olur mu ses kartımın ?

Maksimum bütçe : 200

Ben şu 3 sistemi düşünüyorum. Ses bozulması olur mu son seslerde ? Bass benim için önemli ama tiz kötü olmaması gerekiyor.

CREATIVE INSPIRE T6300 5+1 SPEAKER

CREATIVE INSPIRE T6160 5+1 SPEAKER

LOGITECH Z-523 2+1 360 DERECE SES SİSTEMİ

360 derece ses yada 3D ses önemlimidir ? Görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Intel® Core™ i7-4710MQ - 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M

8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz SODIMM - 1TB Hitachi Travelstar 7K1000

• suhakopan S kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle bu işler için bu tarz setler uygun değil ayrıca bunlardan istediğin verimi alamazsın onun için aktif monitörlere bakman lazım ayrıca iyi bir ses kartı şart yoksa laptop çıkışları iyi değil son seste bozulma olur ama istersen creative t-20 yada t-40 bir bak derim bunlara göre iyi bir ses alırsın gibime geliyor yada 2.el bir müzik seti alırsan kolonlarıyla birlikte bass ve tizde daha iyi bir ses alırsın
    AMFİ: FX AUDİO D 802 / SPEAKER: SONY SS-M33 / CEP : GENERAL MOBİLE GM5 / FOTOĞRAF MAKİNASI : NİKON L-310 / KULAKLIK: PLANTRONİCS EXPLORER 500 NOTEBOOK: ACER V3-772G / KABLO: TRANSPARENT THE LİNK RCA / PHİLİPS RCA / TECHLİNK RCA / SUPRA USB / AUDİOQUEST G2 / BLUETOOT HOPARLÖR : NOVNES 1453
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.