Şimdi Ara

Ses sistemi alıcam yardımcı olabilirmisiiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Küçük bir bahçe için ses sistemi alacağım ama bunlar hakkında hiçbir bilgim yok. Size danışmak istedim, önerilerinize açğım "5+1".

Fiyat aralığı : 150-300 TL

Paylaş:

Şimdiden herkese teşekkürler. İyi Forumlar...

• üzerine 50 tl daha koyup logıtech z623 ses sistemi alabilirsiniz.eğer 5+1 isterseniz logıtech x530 u öneririm.
  • 70W yeterli olurmu sizce?

Çay bahçesi gibi küçük bi yer açıyorum onun için ses sistemi alıcam ne müşterilerin kafasını şişirsin isterim nede duyulmayacak şekilde olmasını. 70W yetermi dersini dışarsı için?
  • yukardakı 2 logitechi onermem uzaktan kumandaları yok ayrcı Çay bahçesinde genelde müzik çalacakasındır o yüzden logitech o konuda vasat
    bir sistem bence bulabilirisen edifer DA5000PRO al %25 indirim olunca senin dedigin fiyatlara gelir ayrıca cok fonksiyonlu uzakkumadası ver sistemin yanında gitmeden herseyi yapabilisin
  • Kafam karıştı şimdi edifer DA5000PRO bana biraz pahalı geldi esnetebileceğim max değer 300TL. Bugün almam gerek ürünü ediferi hiç duymadım diyebilirim.
  • logıtech z623 den şaşmam üstelik thx serfitikası var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dknttr

Kafam karıştı şimdi edifer DA5000PRO bana biraz pahalı geldi esnetebileceğim max değer 300TL. Bugün almam gerek ürünü ediferi hiç duymadım diyebilirim.

forumlari biraz arastir bence logitech müzik konusunda kötü bende logitec z5500 kullaniyorum ama elimde edfier s730 da var logitech edifierin yanından gecemez müzik konusunda ayrica thx genelde film izlerken ise yarayabilir cay bahcesinde eger film izliceksej o ayari konu ozamnda z5500 gibi dijital bir sisteme ihtiyacın var aecelen olmasa belki %25 indirimler edifier alabilirisin

Ben 2 markayi kulllan ve hala dinlemekte olan biri olarak bu görüşlerim logitech bass konusunda öne cıkır ama hersey basstan ibaret degil sonucta müzikte tizler ve midler de var edifer bunlari cok dengeli şekilde veren biri sistem sesin yüksek olmasi onemli degil onemli olan verecegi net bir ses ve mümküse dinleyerek al derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eger bugun vatana gidersen dedigim ürün %25 inidirimli
  • Alttaki incelemeye göz atabilirsin, satın alma kriterlerine fazlasıyla uygun bir set.

http://bit.ly/xHAOpY
  • Luzz yeter artık edifier fanatiikliği yaptığın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dknttr

70W yeterli olurmu sizce?

Çay bahçesi gibi küçük bi yer açıyorum onun için ses sistemi alıcam ne müşterilerin kafasını şişirsin isterim nede duyulmayacak şekilde olmasını. 70W yetermi dersini dışarsı için?

mılti media ürünü tavsiye etmem kesinlikle size eğer cümleyin yanlış anlamadım ise bahce gibi ortamlara iç mekan üniteleri koonularak verim alamazsınız .dış mekan ünitelerine bakmanızı tavsiye ederim biraz iki tane kolon bir tane amfi olacak şekilde .

bir de koyacağınız yer nedir ne kadardır ona göre birşey yazarsanız arkadaşlar daha da iyi yardımcı olacktır . fakat bu tür yerlerde iç mekan için kullanılan cihazlar kullanılmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

Luzz yeter artık edifier fanatiikliği yaptığın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.