ARKADASLAR 100 LİRAM VAR SES SİSTEMİ ALMAYİ DÜSÜNÜYORUM NE TAVSİYE EDERSİNİZ VE NERDEN ALMAYİLİM Bİ YARDİMCİ OLABİLRSENİZ MEMNUN OLURUM SİMDİDEN TESEKKÜRLER...
Logitech X540 5+1 Speaker (70W) fiyatı 125 YTL ama almışken bundan al
Toplam Güç : 70 Watt (RMS) Hoparlör Tipi : 5.1 kanal Bileşenler : 4x Uydu (7.4W), Center (15.4W) Bileşenler : 1x Subwoofer (25W) Kumanda Var : (Kablolu) Ayrıntılar : Duvara monte edilebilir hoparlorler Ayrıntılar : Dinamik gerçek zamanlı bas sesi Ayrıntılar : Merkez hoparlörü LCD ekrana tutturabilme Ayrıntılar : FDD2 (Frequency Directed Dual Driver) teknolojisi Ayrıntılar : Matrix mod ile 2 kanal sesi 5.1 çevirebilme
Bende Hoparlör Almayı Düşünüyordum Ama Aklımda Güzel Bir Tane Yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: atlanta
Logitech X540 5+1 Speaker (70W) fiyatı 125 YTL ama almışken bundan al
Toplam Güç : 70 Watt (RMS) Hoparlör Tipi : 5.1 kanal Bileşenler : 4x Uydu (7.4W), Center (15.4W) Bileşenler : 1x Subwoofer (25W) Kumanda Var : (Kablolu) Ayrıntılar : Duvara monte edilebilir hoparlorler Ayrıntılar : Dinamik gerçek zamanlı bas sesi Ayrıntılar : Merkez hoparlörü LCD ekrana tutturabilme Ayrıntılar : FDD2 (Frequency Directed Dual Driver) teknolojisi Ayrıntılar : Matrix mod ile 2 kanal sesi 5.1 çevirebilme
Peki Bu Hoparlörü Nerden 125 YTL'ye Alabiliriz
110 ytl 12 taksit kredi kartına bir yer biliyorum ama yazmak reklam olur galiba
iyi seçim ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum.Sesi tok ve temiz
quote:
Orjinalden alıntı: xx61xx
110 ytl 12 taksit kredi kartına bir yer biliyorum ama yazmak reklam olur galiba
arkadaşım ürünü fiyatıylan bahsetme sadece linkini ver o zaman bişe olmaz bilgilendirme amacı taşır.
Logitech x-230 al.... kesinlikle memnun kalırsın ses ayarını tizli yap müthiş tınısı war tizler falan süper olur ben 110 a aldım 3 ay önce bimeksten ordaki eleman bile creative 4.1 de diretmiştim onun yüzünden x-230 aldım memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme