Şimdi Ara

Ses Sistemi Alıcam Acil Yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle bütcem 200 tl arabam fiat linea herneyse ben bagaja subwoofer koymayı düşünmüyorum anlıycağınız mid takımı arabada midler kapı altlarında 4 büyük iki de çok udak şekilde mid bulunuyor bilirsiniz zaten ben sistemden aşırı bass değilde kaliteli ve güzel şekilde verebileceği kadar bas istiyorum yani sesi yüksek seste açtığımda cızırdı istemiyorum yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan58

arkadaşlar öncelikle bütcem 200 tl arabam fiat linea herneyse ben bagaja subwoofer koymayı düşünmüyorum anlıycağınız mid takımı arabada midler kapı altlarında 4 büyük iki de çok udak şekilde mid bulunuyor bilirsiniz zaten ben sistemden aşırı bass değilde kaliteli ve güzel şekilde verebileceği kadar bas istiyorum yani sesi yüksek seste açtığımda cızırdı istemiyorum yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

araban sedan kasa olduğu için 200 liraya sistem olmaz sadece bass alırsın amfisiz de ses alamazsın bütçen en az 500 lira olmalı
  • katılmıorum sadece teyp setro amfi ve midrange coax kullanarak iyi bir sistem yapabilirsin ama bagajın üstüne 2 yada 4 adet pandizot delik açman lazım istersen bakıyım sana ucuz bişeyler
  • subwoofer anfisiz olmaz, anfili sistemde bu paraya olmaz, olsa da bi işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursat_53

katılmıorum sadece teyp setro amfi ve midrange coax kullanarak iyi bir sistem yapabilirsin ama bagajın üstüne 2 yada 4 adet pandizot delik açman lazım istersen bakıyım sana ucuz bişeyler

ya sen neyin kafasındasın mid takımı var demiş düzgün birşey alıcaksa amfi 120 lira jameson usa 6004 alsa 2 çift düzgün sıfır mid takımı desen 300 lira en düşük

güldürmeyin beni koaksiel alsada en az 200-250 lira 2 çifti ama bak gider roadstar vs alırsın 5 para etmez bi ses alırsın parayı çöpe atarsın o ayrı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Orijinalden alıntı: kursat_53

katılmıorum sadece teyp setro amfi ve midrange coax kullanarak iyi bir sistem yapabilirsin ama bagajın üstüne 2 yada 4 adet pandizot delik açman lazım istersen bakıyım sana ucuz bişeyler

ya sen neyin kafasındasın mid takımı var demiş düzgün birşey alıcaksa amfi 120 lira jameson usa 6004 alsa 2 çift düzgün sıfır mid takımı desen 300 lira en düşük

güldürmeyin beni koaksiel alsada en az 200-250 lira 2 çifti ama bak gider roadstar vs alırsın 5 para etmez bi ses alırsın parayı çöpe atarsın o ayrı konu

0 konuşmuyoruz 2.el bişeyler söyledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.