Şimdi Ara

Ses Simgesi Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilgisayarın altında bulunan tarihin ve saatin yanındaki ses simgesi yok.Görev yöneticisini açıp explorer.exe'yi sonlandırınca geldi ama bilgisayarı kapattım açtım gene yoktu Bilgisayardan pek anlamıyorum o yüzden basit şekilde anlatın
    Edit=Win 7 bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 3 Temmuz 2015; 17:29:43 >

• başlat'a tıklayıp aramaya çalıştır yaz açılna pencereye SndVol.exe yazıp bir çalıştırmayı dene bakalım açılacak mı ? eğer ki açılıyorsa belki başlangıç ayarlarından yanlışlıkla kapatılmış olabilir.başlangıç ayarlarına da yine çalışıtır üzerinden msconfig yazarak ulaşabilirsin.
  • hardboy35 kullanıcısına yanıt
    Hocam evet yazdım çıkıyor Şimdi ne yapmalıyım msconfig ile ?
  • msconfig'de hizmetler bölümü var oradan ses ile ilgili olanlara bak bakalım seçili mi ? seçili ve çalışmıyor ise windows'u onarmaya çalış oda sistem açılırken f8 e basıp açılıyordu oradan sistemi onarın kısmı filan var umarım ki sorunun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardboy35 -- 4 Temmuz 2015; 3:14:03 >
    Hocam çok karışık direk tümünü etkinleştir desem
  • olur bir sıkıntı olacağını sanmam
    Gerek kalmadı ses ile ilgili olanlar işaretli.O dediğiniz şeyi yapmayı planlıyorum ama pek anlamadığımdan dolayı pc'yi bozabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    14 yıl önce açıldı
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı bölümde msconfig'de başlatma kısmında da olabilir daha önceden oradan kapanıp açıldığını anımsar gibiyim bu yaptıgınız olmazsa birde orada ki kısımları hepsini seçili hale getirip deneyin ama hizmetler kısmındadır windows ses diye bir hizmet vardı o olması lazım.
    Hocam orayada baktım şimdi onlarda açık.Bu sorun neden olmuş olabilir ?
  • sistemi geri yükleyin belki çözülür dicem ama bilmiyorsanız hiç kurcalamayın gerçi herşeyi size anlatıyor yönergelere dikakt ederek çok rahat yapabilirsiniz.hiç olmadı bir format attırırsınız yada atarsınız alev alıp havaya uçmaz merak etmeyin
  • kurduğunuz program bozmuş olabilir yada her hangi bir şey olmuş olabilir windows işletim sistemleri malasef biraz böyle kırılgan en ufak birşey de hasar alıp programları bozulabiliyor.
    Hocam o ilk başta dediğiniz şeyi yazarak sesi açıp kapatsam Sonra tanıdık birinden format atmasını isteyeceğim.Birde bilgisayarın donup kalması ve geri gelmemesi,bazen siyah ekran vermesi neyden kaynaklanıyor
    Edit=Bir şeyde kurmadım bu ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 4 Temmuz 2015; 3:48:09 >
  • donanımsal bir sorun mu yazılımsal bir sorun mu onu anlamak lazım buradan o konu ile ilgili ne desem ancak tahmin olur.ama sıkıntı işletim sisteminin dosyalarının bozulmasından da kaynaklanıyor olabilir ekran kartı da yapıyor olabilir test etmeden şu veya bu demek yanlış olur kanaatindeyim.
    Anladım şimdi yukarda verdiğiniz yöntem ile sesi açsam sorun olur mu?
  • yok neden olsun işletim sistemin otamatik olarak başlatması gereken programı siz sadece manuel olarak başlatacaksınız bir sıkıntı olmaz diğer sıkıntı içinde bir format atıldıktan sonra açılıp kapanma filan sorunu yaşamata devam ederseniz bir bilgisayarcıya göstermenizdir güç kaynağı yada ekran kartı o tarz bir sıkıntı vermesine neden olabilir ama dediğim gibi sadece bir tahmin iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardboy35 -- 4 Temmuz 2015; 3:58:55 >
    Sizede hocam bu arada teşekkürler
  • önemli değil ne demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.