Şimdi Ara

Ses Neden Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Benim Msi ms-7255 anakartım var işletim sistemim win 7 daha önce bilgisayardan ses geliyordu bugün açtım ses gelmiyor sizce sorun neden kaynaklanıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Hoparlörün çalışıyor mu eminmisin çalışdığına ?
    ses sürücülerin silinmiş yada zarar görmüş olabilir ..Aygıt yöneticisinden üsnlem işareti var mı kontrol edin ...

Kablolarınız çıkmış yada tam takılmamış olabilir...Kontrol edin

Sağ alt köşede ses simgesinde çarpı işareti var mı ? Yoksa video müzik vs açdıgınızda eko gibi sese göre dalgalanma oluyor mu ses simgesinde ?

Bunlar ses olmayınca ilk akla gelenler ..Ama dediğim gibi daha fazla bilgi paylaşın konuya yardım almanız kolaylaşsın ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

Çok yüzeysel bilgi vermişsiniz...

Hoparlörün çalışıyor mu eminmisin çalışdığına ?
    ses sürücülerin silinmiş yada zarar görmüş olabilir ..Aygıt yöneticisinden üsnlem işareti var mı kontrol edin ...

Kablolarınız çıkmış yada tam takılmamış olabilir...Kontrol edin

Sağ alt köşede ses simgesinde çarpı işareti var mı ? Yoksa video müzik vs açdıgınızda eko gibi sese göre dalgalanma oluyor mu ses simgesinde ?

Bunlar ses olmayınca ilk akla gelenler ..Ama dediğim gibi daha fazla bilgi paylaşın konuya yardım almanız kolaylaşsın ..

Haklısınız
    Kabloların doğru olduğundan eminim sağ alt köşede bir sorun yok çarpı işareti gibi,aygıt yöneticisindede ünlem işareti yok kısaca herşey tam takır ama ses yok

• İlginç ...Ses sürücüsünü kaldırıp tekrr kurmayı deneyin .. Ya gözden bişi kaçıyor yada çalışmasını etkileyen bişi olmuş olabilir sistemde ..Kurdugunuz bir yazılım virüs vs... bilemiyorum .. Sürücüyü tekrar kurun olmadı ses ayarlarını tekrar kontrol edin biyerden ses kısılmış yada off konumuna alınmış olabilir ..Başka bişi gelmiyor aklıma ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

İlginç ...Ses sürücüsünü kaldırıp tekrr kurmayı deneyin .. Ya gözden bişi kaçıyor yada çalışmasını etkileyen bişi olmuş olabilir sistemde ..Kurdugunuz bir yazılım virüs vs... bilemiyorum .. Sürücüyü tekrar kurun olmadı ses ayarlarını tekrar kontrol edin biyerden ses kısılmış yada off konumuna alınmış olabilir ..Başka bişi gelmiyor aklıma ..

pc ye format attım yani ayarlarda herhangi bir sorun olamaz acaba driverla ilgili olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Ana ses kontrol seviyelerinin sessiz konumunda olmadigina emin olun.
    Ayrica denetim masasi ses kontrollerinde birincil ses aygiti olarak anakartinin ses karti olarak secili olup olmadigina bakin zira ekran kartinin hdmi audio surucusu secili ise ses vermeyebilir..

Buna Nerden bakabilirim ?
    Sınavda benden yüksek puan alman, sınavdan sonra senden daha başarılı biri olacağım gerçeğini değiştirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.I.P Marlon

Arkadaşlar demin telefonun kulaklığını pc ye bağladım ses geliyor ama monitörde gelmiyor

monitörde gelmiyor derken nasıl yani ayarlarda ses yok mu diyor. sorun hoparlöründe olabilir.

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

Orijinalden alıntı: R.I.P Marlon

Arkadaşlar demin telefonun kulaklığını pc ye bağladım ses geliyor ama monitörde gelmiyor

monitörde gelmiyor derken nasıl yani ayarlarda ses yok mu diyor. sorun hoparlöründe olabilir.

Hocam Benim gördüğüm ayarlarda bir sorun yok telefon kulaklığını kasaya taktığımdada ses var ama monitörü kasaya bağladığımda ses gelmiyor
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.