Şimdi Ara

Ses Kaydedicisinin süresini uzatma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc de bulunan ses kaydedicinin kaydetme süresini nasıl uzatabilirim? Veya istediğimiz uzunlıkta ses kaydetmeye yarayan bi program varmı? + bir sorum daha olacak kasetten pc ye ve pc den kasete en sağlıklı ve kaliteli ses kaydını nasıl yapabilirim.

• Goldwave işini görür, doğrudan mp3 bile yapabilirsin. Kesme biçme falan da cabası. Kasetten pcye kayıdı yine bu programla yapabilirsin. Ses kartı Line-in girişine stereo kablo ile kasetçaların hoparlör çıkışını bağlarsın gerisi sana kalmış. Pcden kasete hiç denemedim. O da kayıt cihazının kalitesine bağlı olur sanırım. Kablolar da kaliteli olmalı.
  • Windowsun kayıt programının hilesi vardı ama goldwave daha iyi istersen onu da yazabilirim ama nereye kaydettim bakmam gerekir.
  • lost yazarsan sevinirim + goldwave in freeware sürümünü veya crack lisini nerden bulabilirim?
  • windows kayıt için hileyi sanırım burada okumuştum:

http://www.melodik.net/forum

www.goldwave.com
  • ilginc... lost sayfaya girince, senin imzandaki deyyo bir ip numarasi gosteriyor ama nedense su andaki ip numaram ile bu numara uyusmuyor. nerede yanlislisk var dersin?

[jwdwn]

sen bir creative ses karti kullan.
  • Ses kaydedeciyi aç
    Boş veya dolu farketmez en uzun sürede bir kayıt yap.
    Bunu dosya olarak kaydet.

Sonra bunu ses kaydedici ile aç.
    Düzen menüsünde kopyalayarak ekleyi seç ve kaydettiğn wav dosyasını birbirine ekle
    İstediğin süre dolunca bunu da kaydet.

Artık ses kaydedici ile dosyayı açıp record tuşuna basınca yaptığın dosyanın süresi kadar kayıt yapabilirsin
    Kayıt çubuğunu en başa getirmeyi unutma.

Sonra da istediğin kaydı yaptıktan sonra dosya menüsünden farklı kaydet ile kaydet.
    Fazla kalan kısmı düzen menüsü ile çıkartabilirsin.
    Geçerli konumdan sonrasını sil.

Ben de program keşfetmeden önce böyle yapardım.
    Mail adresine programı atacağım GPRS iyi olursa gider inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim mail ime gelmiş gönderdiğin prg. ama kurulacak konumu seçme aşamasından sonra program yanıt vermiyor yani next butonuna basıyorum ama kurulum başlamıyor.
  • Başlaması lazımdı
    Basit bir şeydir.
    Bendeki hali ile tekrar atıyorum.
  • bide bunu deneyelim bakalım
  • mtiske çok sağol, gönderdiğin programı kurmayı başardım, artık istediğim uzunlukta ses kaydı yapabiliyorum... Sana bikaç sorum daha olacak.
    1- Yaptığımız ses kayıtlarının istemediğimiz bölümlerini silebilirmiyiz mesela bir şarkının sadece nakarat bölümünü yada bir konuşma kaydının sadece konuşma geçen bölümlerini ayırabilirmiyiz?
    2-PC de Yaptığımız kayıtları hangi yolla kaset e aktarırsak en kaliteli sonucu alırız.
    3- Yine 2. sorumda belirttiğim gibi kasette bulunan kayıtları hangi yolu izleyerek Pc ye kayıt edersek en kaliteli sonucu alabiliriz?
  • creative live kartlarından herhangi bitanesinde olan kaydedici işini görür
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by azrael_13</i>
    <br />creative live kartlarından herhangi bitanesinde olan kaydedici işini görür
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bu neki? daha açıklayıcı yazarmısın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.