Şimdi Ara

Ses Kartından Gelen Çıtırtı Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Kullanmakta olduğum pc'ye dün Creative Sound Blaster X-Fi Go Pro USB Ses Kartı aldım. Şu an Sennheiser PC350 kulaklık kullanmaktayım. Kulaklığı daha önce anakartta bulunan RealTek onboard ses kartıyla kullanıyordum. Creative SB X-Fi Go Pro'nun ses kalitesinden oldukça memnunum.

    Ancak enteresan şekilde bazen bazı videolarda ve müziklerde çok nadiren de olsa ufak çıtır çıtır ( çıt çıt =P ) sesler geliyor. Bu kadar kaliteli sesi alırken bu çıtırtı sesi bana çorbanın içinden çıkan sinek etkisi yarattı diyebilirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

    ( Not : Anakarttan onboard ses kartını iptal etmeme rağmen geliyor bu sesler. Ama dediğim gibi anormal derece gelen ya da hep olan bir ses değil. Klasik EQ ayarlarında bile arada sırada geliyor )

    İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz
    Ram : 4 GB
    700W PSU Silent - X
    DirectX 9.0c (Aug2009)







  • paylaşım için teşekkürler
  • internal pci usb kartı alıp pc nize takınız daha sonra usb ses kartınızı bu donanımla kullanınız.. ayrıca pc nin ve pc ye kablo yolu ile bağlı elektrikle çalışan tüm donanımlaırn toprak hatlarını iptal ediniz ..dipses ve parazitin en büyük etkenlerindne biri sağlıksız topraklamadır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 24 Ekim 2011; 21:50:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.