Şimdi Ara

ses kartı ve ethernet kartı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar, bende ASUS M4A785TD- M EVO marka anakart var bu anakart ses, ekran ve ethernet kartlarını dahili olarak içermekte,

Son zamanlarda bilgisayar açıldıktan belli bir süre sonra ses dosyalarını çalıştırmamaya başladı kapatıp açınca düzeliyo fakat bi süre sonra yine aynı oluyo mesela bir mp3 dosyasına tıkladığımda ses aygıtınız yok veya düzgün çalışmıyor gibi bi uyarı çıkıyor ve bilgisayarın sağ alt tarafındaki ses ikonuna tıkladığımda ses aygıtının doğru çalışmadığına dair bir uyarı yazıyor, işin garip tarafı bu sırada klasör açarken veya geri ileri yaparak klasörler arası geçişlerdeki windows uyarı sesleri çalışıyor.

Bütün bunlara ek olarak, aynı şekilde bilgisayar açıldıktan belli bi süre sonra internet browserinde sayfa açamıyorum yani ethernet kartı işlevini yitiriyor(internete kablolu bağlanıyorum).Ben bu ikisine de virüsün neden olduğunu düşünerek ilk önce harddiskin windows kurulu olan bölümünü formatlayarak yeniden windows kurdum fakat baktım yine aynı, sonra bütün harddiski formatladım, baştan bölümlendirdim ve windowsu kurdum fakat şuanda durum malesef yine aynı.Bunun neden olabileceğine dair fikirlerinizi ve nasıl çözebileceğimize dair önerilerinizi bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı sürücü sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.