Şimdi Ara

Ses kartı tavsiyesi - Z906 - 300 TL bütçe.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman işi bilene sormak lazım, Ses kartı tavsiyesi bekliyorum bütçem 300 civarıdır. Logitech Z-906 kullanıyorum.

• mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    titanium hd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus Xonar D2/PM olabilir. sahibinden de ilan var ve fiyatı da makul düzeyde. Creative olacaksa "Z" olabilir. ama creativenin gelecekte ne yapacağı bilinmez. yeni işletim sistemi çıktıkça kartlar çöp oluyor. (bkz : audigy2zs) .
  • Aynı hoparlör seti ile creative z kullanıyorum çok mmenunum. Ses kartından sonra sesler ciddi olarak değişti. Tavsiyem 2. El uygun fiyata bulabilirsen zxr modelini al. Kullanmadım ama asusun kartları da kaliteli diye biliyorum. Daha önceden 906 ile creativenin xfi surraund modelini kullanıyordum. Onboard kartlara göre çok performanslı. Oyun ve film deneyimi çok başarılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el Delta 1010Lt alınabilir.
  • mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam asus xonar u7 modeline bakabilirsin

• Az önce bir arkadaşa yaptığım yorum sizinde işinize yarayabilir buyrun.
    -Creative Sound Blaster Z
    -Creative X-fi Titanium HD
    -X fi Elite Pro
    Bunlar hem bulunabilirliği hemde fiyat açısından bana en ideal olanlar.
    -X Meridian 2g
    -Prodigy hd2
    Bunlarda övülen ama piyasada bulması çok güç olan modeller olarak değerlendirdim.
    Son olarakta;
    -Asus Xonar Essence STX modeli var bu modelide çok övmüşler ama fiyatı bana biraz yüksek geldi.
    Sonuç olarak bence alınabilecek en iyi kartlardan biri müzik için Sound blaster Z.
    Bir çok yerdede SB Z'nin müzik performansının SB Zx'den daha iyi olduğu fiyatlar aynı olsa dahi SB Z'yi alacağını söyleyenler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 TL Kulaklık Tavsiyesi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @absolute59
    @Apache Air Fighter
    @DarthSidious
    @kayihani
    @İmportant
    @des_955

• asus xonar essence stx stereo müzik anlamında iddialı bir karttır. analog 5.1 için bu kart kategori dışıdır. xonar olacaksa:

d2/pm (d2x)
    dg (dgx)
    d (dx)

modellerinden biri bütçeye göre rahatlıkla seçilebilir. (parantez içindeki x ibareleri, kartların pci-x arabirimli modelleridir. pci ile bağlantı haricinde farkları yoktur.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisis-dh

Her zaman işi bilene sormak lazım, Ses kartı tavsiyesi bekliyorum bütçem 300 civarıdır. Logitech Z-906 kullanıyorum.

Aldigin kart ne olursa olsun ama kartta mutlaka dolby digital live ozelligi olsun. Muhtemelen ses karti alinca z906 ya spdif baglanti kuracaksin ve dilmlerde fercek dts in keyfine varacaksin. Ama ses kartinda dolby digital live destegi olmaz ise oyunlarda sesleri sadece stereo alirsin. Dolby digital live in ne oldugunu bilmiyorsunuz belkide ama. Dedigimi yaparsan bana gani gani tesekkur edersin. Bende bir suredir digital baglanti da oyunlarda 5.1 ses alamamaktan muzdaribim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.