Şimdi Ara

Ses kartı sorunu ile boğuşuyorum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 7 Ultimate 32 bit işletim sistemi kullanıyorum .

Geçen hafta Soundblaster VX satın aldım ses kartını taktım Windows donanımı görmedi, bende sürücüsünü yüklemek için cd`yi taktım her seferinde "sürücü yükleme başarılı olmadı" hatası verdi.

Ses Video ve Oyun denetleyicilerden bakıyorum donanımı görüyor ama başında ünlem işareti var.

Sürücüyü tekrar tekrar yüklemeyi denesemde bir türlü sürücüyü yüklemedi 8 defa denedim, 2 kere bilgisayar açılışta donanımı otomatik olarak görüpte sürücü otomatik yüklemeye başladıysada yine sürücü yükleme başarılı olmadı hatası verdi.

Windows 7`nin bana bu sorunda yardımcı olması %0, Ses Video ve Oyun denetleyicilerden sürücü yüklemeyi tıklıyorum; en son sürücü yüklü yazıyor ama diğer taraftan Ses Video ve Oyun denetliyici açılışında "sürücüsünü başlatamıyor" yazıyor ve ilave "kod 37" yazıyor.

Ses kartının yanında gelen cd içersinde sadece Vista ve XP destekli sürücüler varmış, bu yüzden bende Creative sitesinden Sound Blaster VX ses kartım için Windows 7 sürücüsü download ettim ve bu sürücüyü Winrar yardımı ile açtım ancak Windows 7 bu sürücüyü bir türlü yükleyemiyor

Ayrıca eski ses kartımı işletim sisteminden ilişiğini kestim eski ses kartım düzeldi çalışıyordu ve bu ses kartım Windows sürücüsü ile çalışıyordu ve Windows 7 bu kartın sürücülerini otomatik olarak yükleyip sorunsuz kullanabiliyordum şimdi bu ses kartının sürücüsüde gitti Windows 7 bu ses kartının sürücüsü yükleyemiyor hatası veriyor yanında da kod 37 hatasıda veriyor.

Ayrıca bir sorum daha olacak: Windows update`yi nasıl aktiv edebilirim? Windows update`i açıyorum güncellemeleri denetle linkine tıklıyorum "hizmet çalışmadığından windows update güncelemeleri şu anda denetleyemiyor, bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir" uyarısı veriyor.

ve ayrıca arkadaşlar bu nedir?

Ses kartı sorunu ile boğuşuyorum yardım!

Arkadaşlar lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel1111 -- 10 Eylül 2012; 23:44:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    pc de ses sorunu
    18 yıl önce açıldı
    PC'de ses sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.