Şimdi Ara

Ses kartı hakkında yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forum hakkında çok bir bilgim yok konu yanlış yerdeyse lütfen yardımcı olun (nasıl taşıyacağımı bilmiyorum)
    Forumdaşlar uzun uzun düşündüm Amfi almak yerine Ses kartı alıp Guitar Rig ve Amplitube gibi programlar kullamaya karar verdim. Profesyonel kayıtta gözüm yok amacım sadece evde gitar çalışmak arada bir kaç cover kaydetmek. Maksimum bütçem 200 lira üstüne çıkamam lütfen zorlamayın. Elimde Cort Viva Gold 2 var genel olarak Hard Rock Blues Ve Heavy Metal çalacağım amfi veya prosesör istemiyorum alacağım ses kartı piyasadaki 250 liralık prosesörlerden daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü gr nin ses aralığı daha geniş. Ses kartı alma amacım daha önce böyle yazılımlar kullanıp ta rezalet ses kalitesi almam. Dip ses gider mi sizce? Elimde basit bir laptop var. M-auido lar dikkatimi çekti ama önerilerinizi bu fiyat çerçevesinde bekliyorum tabiki 2.el de olabilir.

ikinci ricam ise bu ses kartlarından hiç anlamıyorum preamptır reampingtir kayıt mevzusu cubase felan hiç bilmiyorum böyle kafamdaki şey gryi aç gitarı bağla karta onu da pcye bağla bitti bu kadar nasıl oluyor bir anlatabilir misiniz yada forumda varsa öyle bir şey link atabilir misiniz teşekkür ederim.

• Söylediklerinize çok vakıf değilim amahttp://www.vatanbilgisayar.com/creative-x-fi-surround-51-harici-ses-karti.html#yorumlar bende bu ürünün thx pro modeli var ben 5.1 i laptop'a bağlamak için kullanıyorum ama ses kayıt içinde kullanıldığını biliyorum belki işinizi görebilir fiyatı sizin bütçeyi aşıyor ama 2. el uyguna bulabilirsiniz google da araştırma yapmakta fayda var
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-creative-x-fi-surround-5.1-usb-harici-ses-karti-yarin-fiyatina-228740192/detay uygun bir tane buldum dahada var sahibinden de tabi sizin yapmak istediğinizi karşılar mı onun cevabını bulmanız gerekecek
  • Şu anda en iyi ses kartı SB ZXR
  • Line6 markasının ux serisi ses kartları var, aldığınızda line6in kendi amfi ve pedal modelleme programı olan podfarm'la beraber geliyor. Benim bas gitar çaldığım grupta iki gitaristimiz de bu şekilde ses üretiyor, gayet de güzel oluyordu. Bunu tavsiye ederim. Eğer kayıt yapmak istiyorsan da bi DAW programına bağlı olarak kullanabilirsin podfarm'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CplVlademir -- 14 Eylül 2015; 8:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-433C0D151 -- 3 Ekim 2015; 2:27:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.