Şimdi Ara

ses kartı etkin karıştırıcı yok sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim pc xp home edition idi ben format çekim xp kurdum kurduktan sonra driver ları yükledim (MSI) marka onboard ses çalmak istediğimde etkin karıştırıcı yok diyor. ses kartını kaldır diyorum kaldırmıyor driver yüklüyorum hata veriyor bişey anlamadım acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk.

• anakart marka ve modelini söylersen bir driverına bakalm.yanlış driver kurmuş olabilirsin.
  • ben kasayı açtım MSI yazıyor anakartın üzerinde ayrıca cd si var cd den yükledim. cd de realtek yazıyor ben kurmaya çalışıyorum hata veriyor.
  • aynen bu resimdeki gibidir ama modeline bakmadım nerde yazar.

http://img296.imageshack.us/my.php?image=ms945gcm5fdx9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n_yavuz -- 17 Mart 2008; 17:21:47 >

• yokmu bu sorunu çözecek bi arkadaş bi dahi
  • Resim ufak boyutta kalmış
    Görünmüyor
    Büyük boyutunu foruma eklemeye çalış
  • ben en iyisi kasayı açıp modelini yazıyım buraya ilgilendiğin için saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.lavalys.com/products/download.php?ps=UE&lang=en indir bunu, anakart bölümünde yazanlari söyle yardımcı oluruz
  • bu nedir anlamadım hem iki şık var orda hangisini indireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n_yavuz -- 19 Mart 2008; 10:36:24 >
  • üsttekini indir, programı çalıştır gir anakart bölümüne marka model ne var ne yok yazar..söyle onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 19 Mart 2008; 10:39:18 >
  • tamam anladım saol
  • şuan dediğiniz programı indiriyorum ama cd nin üzerindeki modeli yazıyım G71-MV31011
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.