Şimdi Ara

ses kartı emu -0404 + logitech ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere danışacağım iki şey war ilk başta, ses sistemi alacağım en çok logitechi önerdiler fiyat olarak 150 200 arası düşünüyorum ama siz neyi önerirsiniz bana. ikinci danışacağım şey ise ben ses kartı olarak creative audigy2 zs kullanıyorum memnunum ama arkadaş satıyor emu -0404 modelli ses kartını çok övdü bana 50 dolar istiyor yaklaşık iki üçdefa kullanmış siz ne dersiniz ii mi sizce teşekkürler şimdiden

• sistem olarak o fiyat aralığında bence en iyisi x540 ses kartına gelecek olursak muzikle profesyonel olarak uğrasmıyosan elindeki ses kartı cok iyi hele ki x540 la super gider ayrıca fiyatıda dusmus 126 ytl falan diyolardı forumda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maverick84

sistem olarak o fiyat aralığında bence en iyisi x540 ses kartına gelecek olursak muzikle profesyonel olarak uğrasmıyosan elindeki ses kartı cok iyi hele ki x540 la super gider ayrıca fiyatıda dusmus 126 ytl falan diyolardı forumda..

teşekkür ederim kardeş bende zaten logitech alıcam (x540) şu an son modeli warmı acaba logitechin yoksa bu x540 direk alimmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Logitech Z5500 Ses Sistemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.