Bildirim
Ses Kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardım lütfen !!! -
Everest Ultimate Edition programı ile sisteminiz ile ilgili bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.
Everest Ultimate Edition ==>http://forum.donanimhaber.com/m_22393337/mpage_1/key_//tm.htm -
Saolasın çok teşekkür ederim. -
Önemli değil, iyi forumlar. -
yuemrek
driverı kurulu olmayan aygıtların modeli ve bilgileri gösterilemiyor diye biliyorum yanlışsam bağışla
barancaldir
ses kartınız anakart üzerinde bütünleşik ise anakartın modelini buraya yazın eğer harici bir ses kartı kullanıyorsanız ses kartınızın üzerinde modeli yazması gerkiyor -
Saolasın dostum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- asus format tuşu
- nokia güvenlik kodu
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- video boyutu küçültme
- dlss nedir
- bilgisayar hızlandırma
- windows ekran görüntüsü alma
- suya düşen telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X