Şimdi Ara

ses gelmiyooo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pcden ses gelmiyo kablolara baktım sorun yok zaten hoparlorun ışığı yanıyo ses ayarına baktım o da normal ne olabilir ilgilenirseniz seviinrim

• ses ayarlarında dalga bölümü var.oraya bir bak..
  • baktım o da normal şimdi winampta açılmıo ya
  • driverını falan yeniden kursaydın.. bendede ses sorunu varda benim ki farklı..
  • hopörlör çalışmıyosa kulaklık dene :D
  • daha önceden ses geliyordu ise driver larını tekrar yükle ses kartının eğer makineyi yeni aldıysan bazı anakartlarda kasa çıkışlarına ses bağlayınca ses kartının ses çıkışlarından değilde sadece kasanın ses çıkışlarından ses gelir onu bi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihandark -- 9 Temmuz 2007; 12:13:01 >
  • Klavyende ses düğmesi varsa sonuna kadar aç
    Oda olmazsa hoparlörü sonuna kadar aç, hışırtı yapıyorsa sorun yok ama yapmıyorsa hoparlörün patlak demektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörden radyo sesi alıyorum
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üflede gelsin

Xp de denetyim masası katagori görüümünde dediklerimi yap
    ses,konuşma mzk aygıtları > ses efekti ve ses aygıtları > aygıt ses ayarını max a al sessiz işaretliyse tick i kaldır
  • bi kaç yol daha

ses,konuşma mzk aygıtları > ses efekti ve ses aygıtları > hopörlor ses ayarına bak bide gelişmiş de onları kurcala
    bu aqrada gerlişmiş ses ayarı denetimini kurcalamayı unutma
  • muhtemelen kontrol etmisindir ama yine de hatirlatayim. hem windows'un hemde ses kartinin ayarlarindan mute ayarinin aktif olup olmadigia bak. bir de on panelde kulaklik cikisi varsa kulaklik takili ise arka paneldeki sesi iptal eden secenek var. bazen ben de takili unutuyorum.
  • bide seye bak secenekler de ses denetimine tıkla dalgaya gel oda indiyse ses gelmez ben nerdeyse pc format atcaktım cd de yoktu
    bunu bilmeyen yokturya yinede söledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.