Bildirim
ses gelmiyooo
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ses ayarlarında dalga bölümü var.oraya bir bak.. -
baktım o da normal şimdi winampta açılmıo ya -
driverını falan yeniden kursaydın.. bendede ses sorunu varda benim ki farklı.. -
hopörlör çalışmıyosa kulaklık dene :D -
daha önceden ses geliyordu ise driver larını tekrar yükle ses kartının eğer makineyi yeni aldıysan bazı anakartlarda kasa çıkışlarına ses bağlayınca ses kartının ses çıkışlarından değilde sadece kasanın ses çıkışlarından ses gelir onu bi dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihandark -- 9 Temmuz 2007; 12:13:01 > -
Klavyende ses düğmesi varsa sonuna kadar aç
Oda olmazsa hoparlörü sonuna kadar aç, hışırtı yapıyorsa sorun yok ama yapmıyorsa hoparlörün patlak demektir -
üflede gelsin
Xp de denetyim masası katagori görüümünde dediklerimi yap
ses,konuşma mzk aygıtları > ses efekti ve ses aygıtları > aygıt ses ayarını max a al sessiz işaretliyse tick i kaldır -
bi kaç yol daha
ses,konuşma mzk aygıtları > ses efekti ve ses aygıtları > hopörlor ses ayarına bak bide gelişmiş de onları kurcala
bu aqrada gerlişmiş ses ayarı denetimini kurcalamayı unutma -
muhtemelen kontrol etmisindir ama yine de hatirlatayim. hem windows'un hemde ses kartinin ayarlarindan mute ayarinin aktif olup olmadigia bak. bir de on panelde kulaklik cikisi varsa kulaklik takili ise arka paneldeki sesi iptal eden secenek var. bazen ben de takili unutuyorum. -
bide seye bak secenekler de ses denetimine tıkla dalgaya gel oda indiyse ses gelmez ben nerdeyse pc format atcaktım cd de yoktu
bunu bilmeyen yokturya yinede söledim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor android
- bios usb görmüyor
- fon müziği eşliğinde şiir okuma programı
- instagram linkleri uygulamada açılmıyor
- casper nirvana nb 15.6 driver
- bilgisayardan ses gelmiyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- steam açılmıyor
- silinen dosyaları geri getirme
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X