Şimdi Ara

SES DUVARINDAN GEÇİŞ (RESİMLİ) [yeni resimler eklendi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uçaktakiler patlamayı duyar mı bilemiyorum ama.1 mach dan biraz daha yüksek bir hızla ileri giden uçağın sesi, 1 mach hızda ileri gider ama ,uçak kendi sesinden hızlı gittiği için ses yolculara ulaşmayacktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalke® -- 25 Kasım 2005, 16:50:09 >

Orjinalden alıntı: ciaagent

bakalım ilk kim fotoşop diyecek

SES DUVARINDAN GEÇİŞ (RESİMLİ) [yeni resimler eklendi]

hepsi tamamda, işte bu resimdeki galiba photoshop... bir uçak hem bu kadar alçaktan, hemde ses hızını aşarak uçabilirmi?????????

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

Fotoşop hemde çok belli

+1
    ...Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı? (BANLARLARSA FAKE ALIRIM BUKDAR) :D
  • hala photoshop diyolar ya
  • http://rapidshare.de/files/7259907/Skymasters.wmv.html

Upload ettim.. Ama sadece bu değil uzun bi video , birsürü uçak helikopter kazaları flan war.. izleyin..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.