Şimdi Ara

ses dosyalarını açamıyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. bu sorunum dün başladı. bs player ile önceden ses dosyalarını rahatlıkla açabilirken dün denediğimde olmadı. açamadı kodek bul tarzında bişeyler dedi. ben de programı kaldırdım baştan kurdum. baktım hala aynı. video dosyaları ise açılıyor ama sesleri çıkmıyordu. neyse media player açıyim dedim. baktım o da hata veriyo "böyle bir arabirim desteklenmiyor" hatası çoğunluktayken bir kere de "sunucu çalıştırması başarısız" hatası verdi. bunlar hep ses dosylarını açarken (****). bilgisayarı 3 kere advanced system care ile tarattım düzelttim. düzelmedi. 1 kere iobit malware fighter ile tarattım malware çıkmadı. nortonla tarattırdım 1 kere onda 5 tane risk çıktı onlar da 'resolved'. iobit windows düzelticiden media player i düzelttirdim. yine olmadı. windows un fix it programıyla düzelttim olmadı. tekrardan k lite codec pack indirdim kurdum. sonuç yine aynı. yalnızdün k lite codec pack i kaldırmıştım pcden. ondan mıdır bilmiyorum. güçlü kaldırmıştım iobit program kaldırıcıyla kayıt defterinden falan her şeyi siliyor böyle yapınca. anlayacağınız sürücüyle ses kartıyla bi problem yok benim gördüğüm. o yüzden sürücü güncellemedim. bikaç gün içinde de tatile çıkacağım. o yüzden set uplarını alamadığım programlarım oyunlarım gideceğinden format attıramıyorum. ha bi de formata para vermek istemiyorum öğrenci adamız sonuçta :) şimdiden yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• dosya sağlam mı?
  • evet hocam dosyalar sağlam bir çok dosyayı denedim sorun yok dosyalarda.
  • ses sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsiniz. Olmazsa biliyorsunuz yapacağınızı
  • sürücüde problem yok. youtubeda falan video izleyebiliyorum. sesleri de çıkıyor. vlc media playerda da sorun olmuyor. dediğim sorun bs player media player ve gom playerda oluyor. olmazsa napacaz format mı?
  • cevap verecek yok mu ?
  • yukarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Açılmıyor,Yardım ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kmplayer kullanın. Kendi kodec'leri içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vlc açıyor sıkıntı yok. ama bs player kullanıyorum daha çok. altyazıları bulmak daha pratik. km playerda öyle bi özellik varsa orası ayrı.
  • yukarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.