Şimdi Ara

Ses çıkış yerini değiştirme ve ses kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, benim bilgisayarımdaki ön ve arkada olmak üzere iki tane ses çıkış olan jak (yeşil) bozuldu. Şuanda hiçbir türlü ses alamıyorum. Arkadaki mavi veya mikrofon girişi olan kırmızı jakdan kulaklık veya hoparlör için ses çıkışı alabilir miyim ?

    İşletim sistemi Win8.1 ve sağ altta ses ayarlarından VIA Hd Audio olarak gösteriyor.

     Ses çıkış yerini değiştirme ve ses kartı sorunu



    Ayrıca bu sorunun üzerine Sound blaster x fi go pro isimli ses kartı geçti elime. Bu seferde ses kartı çalışmıyor. Doğru driverı bulduğuma ve hatta onboard ses kartınıda devre dışı bırakmama rağmen driverı yüklerken aşağıdaki hatayı alıyorum.

     Ses çıkış yerini değiştirme ve ses kartı sorunu


    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intouchable -- 28 Temmuz 2014; 23:42:41 >







  • bulduğun ses kartı işletim sistemine uygun driver ı değil ya işletim sistemine ait driver bularak kur 32 bit ve ya 64 bit eğer yoksa ise uygun bir işletim sistemi kur , diğer konuya gelmiş olursak mikrofon girişinden ses alamazsın adı üstünde giriş hoparlör bir çıkış sistemidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alwaysnew

    bulduğun ses kartı işletim sistemine uygun driver ı değil ya işletim sistemine ait driver bularak kur 32 bit ve ya 64 bit eğer yoksa ise uygun bir işletim sistemi kur , diğer konuya gelmiş olursak mikrofon girişinden ses alamazsın adı üstünde giriş hoparlör bir çıkış sistemidir.

    Tam olarak doğru driverı kurduğuma eminim. İşletim sistemim Win8.1'di ve sırf bu yüzden Win7'ye geçtim ama hala aynı hatayı alıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.