Şimdi Ara

Ses Aygıtı Yok Sorunu XP'de!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pcye oturan biri ne yaptıysa masaüstü sağ alt taraftaki ses simgesini yok etmiş. Konu üzerinde araştırma yapıp çözümleri denedim ancak olmadı.
    Windows ses hizmeti başladı olarak gözüküyor, aygıt yöneticisinde aygıtlar düzgün çalışıyor. Sadece "Microsoft Çekirdek Sistem Müzik Aygıtı" üzerinde ünlem var.
    Başka bir çözüm yolu var mıdır?

• www.devid.info sitesinden aygıt kopya kimliğini aramayı deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce başlat çalıştır a 'devmgmt.msc' yazın. Çıkan pencerede bahsettiğiniz Microsoft Çekirdek Sistem Müzik Aygıtına sağ tıklayın ve aygıt özelliklerini açın. Üstteki sekmelerden ayrıntılar bölümünde listeden Aygıt kopya kimliğini seçin. Ctrl+c tuşuna basarak aygıt kopya kimliğini kopyalayın vewww.devid.info sitesine girip arama çubuğuna yapıştırıp çıkan driveri indirin.

• Agentwho A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, aratınca çıkmadı ama çekirdek sistem aygıtını komple kaldırdım sorun düzeldi. Ona gerek yok sanırım.
    Ancak deneme yaparken bir sürü driver yükledim pcye ve gereksiz yer kapladı. Bunları nasıl bulur ve sileriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: misticss

Teşekkürler, aratınca çıkmadı ama çekirdek sistem aygıtını komple kaldırdım sorun düzeldi. Ona gerek yok sanırım.
    Ancak deneme yaparken bir sürü driver yükledim pcye ve gereksiz yer kapladı. Bunları nasıl bulur ve sileriz?

Denetim Masası, program ekle kaldır dan bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc de ses sorunu
    19 yıl önce açıldı
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    ses kartı ve kasma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.