Şimdi Ara

Ses aygıtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba MSI GE70 model bir leptop satın aldım üzerinde windows8 kuruluydu ben onu win7 ye çevirdim bu cihazda 2 altta 2 de üstte 4 tane hoparlör mevcut windows 7 de 4 dünü birden çalıştıramıyorum 8 de çalışıyordu şimdi ses şiddetinde azalma var aygıt yöneticisinde 2 tane hoparlör aygıtı görünüyor ayrı ayrı varsayılan aygıtı olarak ayarla dediğimde birinde alt 2 hoparlörden çıkıyor ses diğerindede üst 2 hoparlör den bu 4 hoparlörü nasıl aynı anda aktif edebilirim yardımlarınızı bekliyorum hoparlör aygıtının birini varsayılan aygıt olarak diğerinide varsayılan iletişim aygıtı olarak ayrlamayı denedim ama nafile.
     Ses aygıtı

• driver yuzunden farklılık olmus olabılır.
    XIGMATEK UTGARD PURE BLACK EDITION MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA / AMD PHENOM II X6 1055T 2.8GHZ / 3.3GHZ TURBO CORE 9MB CACHE İŞLEMCI / XIGMATEK RED SCORPION / ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX/SB850 AM3 DDR3 2000MHZ (O/C) ANAKART / HIS HD5830 ICOOLER V GDDR5 1GB 256BIT ATI DX11 EKRAN KARTI / KINGSTON 2x2 GB HYPERX DDR3 1600MHZ CL9 KİT 2x2 GB(4gb) / SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK / WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT / ASUS DVDRW SATA / XIGMATEK NRP-PC SERİSİ 80PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI / SAMSUNG SYNCMASTER 932NEW+ 19" LCD MONİTÖR / LOGITECH Z5500 SES SISTEMI / CREATIVE X-FI GAMER SES KARTI / LOGITECH MOMO FEEDBACK DIREKSIYON
  • Orjinal sitesinden modelinin sürücüsünü kullandım sürücüsünden bile olsa bir çözümü yokmudur ?
    Ugreen USB Ses Kartı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.