Bildirim
ses alamıyorum... :('''
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hoparlörün fişi takılı mı? sakın dalga geçtiğimi sanma. elektrikler yokken adamın biri teknik servise telefon ediyo pc açılmıyo die -
ya yüzbaşım az da olsa anlıyom pcden :)
ayrıca kulaklık - başka hoparlör vs ile denedim tabi ilk.
on board alc888 realtek çipset ses..
yardımmm -
Buna benzer bir problemi forumda bir kişi daha sanırım yaşamıştı başka bir programl deneyin mesela gom player VLC Media Player gibi deneyin. -
evet playerda sorun olabilir. birde benim anakartın cd'sindeki alc8xx driverı kurduğumda olmamıştı. driverı internetten indirip kurdum problem düzeldi. -
yok playerden deil...
driver en son diyo ama yaaa :(
indiriyom netten bu arada -
Driverler eksik yüklenmiş olabilir.Yada onboard ses kartında bir problem vardır. -
driver yükledim yeni,yine olmadı.
galiba onboardda sorun var...yeni aldım , şimdi artvinden ta konyaya mı göndericem :( -
hocam arka paneldeki girişler anakartın kendi girişleri değil mi? ön paneldeki girişlerin de anakartla bağlantısı çıkmış olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X