Şimdi Ara

Ses açma/kısma tuşlarıyla sorun yaşayanlar için uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. HTC 8S telefonumun sağ tarafındaki ses açma tuşu çalışmıyor. Kısmada bir sorun yok ama ses düzeyi 00/30'da kaldı. Telefonu servise veremem ki yedek telefonum da yok zaten. Bunu bir uygulama vs ile açmam mümkün müdür?

Edit: Uygulamayla açmak mümkünmüş. Linki burada:http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/volume/aada35db-30aa-4bbb-b7c0-f1b4cfcb4de1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 12 Nisan 2015; 18:54:58 >

• Ekrandan açıp kısılmıyor mu hocam wp 8.1 e güncellemedin mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackperson44

Ekrandan açıp kısılmıyor mu hocam wp 8.1 e güncellemedin mi

Maalesef bu telefona 8.1 gelmedi, Preview for Developers'ı da ben kurmamıştım eksikliğini de yaşamış oldum böylelikle. Şu elektronikçilerde satılan dandirik ama uzerinde ses açma kısma tuşu olan kulaklıklardan alsam işe yarar mı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Orijinalden alıntı: blackperson44

Ekrandan açıp kısılmıyor mu hocam wp 8.1 e güncellemedin mi

Maalesef bu telefona 8.1 gelmedi, Preview for Developers'ı da ben kurmamıştım eksikliğini de yaşamış oldum böylelikle. Şu elektronikçilerde satılan dandirik ama uzerinde ses açma kısma tuşu olan kulaklıklardan alsam işe yarar mı sizce?

Hocam 8.1 i kur bence betanın hiçbir farkı yok Orijinalden kulaklıkla filan olmaz o iş...

• Buraya konu açtığımı unuttum tabi. Bulduğum çözümü yazayım da belki ihtiyacı olan biri olur, yolu Google'dan buraya düşer.

8.1'e geçmeyen arkadaşlar, mağazada Volume isimli bir uygulama var. Bu da linki:http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/volume/aada35db-30aa-4bbb-b7c0-f1b4cfcb4de1

Sesi manuel olarak ayarlayıp anasayfaya da pinleyebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

Herkese merhaba. HTC 8S telefonumun sağ tarafındaki ses açma tuşu çalışmıyor. Kısmada bir sorun yok ama ses düzeyi 00/30'da kaldı. Telefonu servise veremem ki yedek telefonum da yok zaten. Bunu bir uygulama vs ile açmam mümkün müdür?

Edit: Uygulamayla açmak mümkünmüş. Linki burada:http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/volume/aada35db-30aa-4bbb-b7c0-f1b4cfcb4de1

hocam ben bunu indirdim de beceremedim nasıl yapıldığını bi anlatsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @burak.t001 Tekerleği sola çevirince kısıyor, sağa çevirince açıyor. Bu uygulama en son kaçta bıraktıysa o geçerli. Mesela bende kısma tuşu çalışıyor. Ona bastığımda uygulamanın ayarladığı en son seviyede olduğunu görüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu uygulamayla daha kolay ayarlanıyor gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 13 Nisan 2015; 3:51:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.