Şimdi Ara

Servise vermeden önce PSN kardeşlik hesabı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arkadaşımla yılbaşı indiriminden birçok oyun aldık ancak bugün super slim 500 GB aleti kapandı ve açılmıyor daha doğrusu yeşil ışık yanıyor ama herhangi bir görüntü yok, servise vermeden önce kardeşlik hesabına zarar gelmemesi için ne yapmak lazım bilemedik, sizce ne yapmalıyız.



  • Servis sonrası da hesabı onaylar aynı makine sonuçta, yine de tam emin değilim.

    Eğer olmazsa da en garanti çözüm net üzerinden hesabı ve içeriği deaktif edip yeniden kurmanız olur. 5 dakikalık bir işlem yani rahat olun sıkıntı çıkmaz.
  • Yalnız hocam internetten deaktif etme seçeneğinde tamamını deaktif et seçeneği var , o durumda da iki kişi kullandığımızdan benim aletimde oyunları oynayamamla sonuçlanmaz mı, arkadaşımın aleti sorunlu bende sorun yok, servis alete format atarsa psn hesap da silineceğinden ya da HDD değişirse ne olacak diye merak ediyorum, bayağı da oyun aldık daha bitiremeden; last of us, ac4, bf4, fifa yazık olmaz inşallah.
  • hdmı kablosunda sorun olabılır dostum bazen bende goruntu gıdıyoo kabloyu degısdırdım sorun kalktı ortdan dene bence denemkde fayda var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aemin

    Arkadaşlar arkadaşımla yılbaşı indiriminden birçok oyun aldık ancak bugün super slim 500 GB aleti kapandı ve açılmıyor daha doğrusu yeşil ışık yanıyor ama herhangi bir görüntü yok, servise vermeden önce kardeşlik hesabına zarar gelmemesi için ne yapmak lazım bilemedik, sizce ne yapmalıyız.

    Eğer cihaz açılmıyorsa hesabı internet üstünden deactive etmekten başka çaren kalmıyor. Tabi bu durumda hesabın ortağı diğer arkadaşı bilgilendirmen lazım. Yapacağı tek şey hesap ayarları kısmına girip aktif etmek olacak, 1 dk bile sürmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 29 Aralık 2013; 23:06:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aemin

    Yalnız hocam internetten deaktif etme seçeneğinde tamamını deaktif et seçeneği var , o durumda da iki kişi kullandığımızdan benim aletimde oyunları oynayamamla sonuçlanmaz mı, arkadaşımın aleti sorunlu bende sorun yok, servis alete format atarsa psn hesap da silineceğinden ya da HDD değişirse ne olacak diye merak ediyorum, bayağı da oyun aldık daha bitiremeden; last of us, ac4, bf4, fifa yazık olmaz inşallah.

    Yahu ne farkeder, senin hesabında tabii ki deaktif olacak ama tekrar PS3'ten bağlandığında system settings kısmına girip geri aktif edeceksin (tek tık yeterli ), oyunları falan tekrar indirmene gerek yok korkma, 1 dakikanı almaz senin tekrar aktif etmen. Asıl sıkıntı arkadaşında tekrardan tüm oyunları download ve install edecek ama ona da yapacak birşey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 30 Aralık 2013; 1:40:26 >




  • hdd yi sökün, başka bir hard disk e tamamen aynı şekilde kopyalayıp servise verin,

    geri döndüğünde aynı şekilde entegre edebilirsiniz. Problem olmaz, ben hdd değiştirdiğimde bu şekilde yapmıştım. hdd yi fat32 formatında dönüştürmeyi unutmayın
  • Sağolun arkadaslar deneyeceğim hepsini , ben deaktif edince tamamen oyunlar kullanılmaz hale geliyor sanıyordum yani tekrar indirmem gerek diye düşünüyordum öğrendiğim çok iyi oldu çok teşekkürler, bilgi gerçekten de paylaştıkça güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.