Şimdi Ara

Servis Yolda Kaldı Olaylar Olaylar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen başlıyorum.Okul yolundayım servis aldı işte sabahın köründe gidiyoruz falan öğrencilerin hepsini aldı.Son birkaçtane öğrenci vardı onlar içinde köye çıktık.Şansa bakın ki tam düz yoldayken araba durdu.Bizim servis şoförüde cimridir.Onun için hayatta 3 tane önemli şey vardır.Para,Para,Para.Adam benzini 0 da kullanıyormuş.Benzini son damlasına kadar kullanmış,yetmemiş resmen sürmüş yalamış.Araba kaldı köyün ortasında tabi bizde ne yapıcaz falan derken hemen açın kapıyı dedim.Serviste kızlarda vardı.Açtım benzin deposunu verdim benzini verdim benzini,yalnız arada camlara vermişim benzini farkedemedim.Hep alafranga tuvaletler yüzünden işte.Bu taktiği filmlerde görmüştüm,çalıştır dedim abiye bastı gaza çalışmadı,nasıl çalışmazdı.Onca izlediğim film yalanmıydı yani.Neyse köy kokusunu içimize çeke çeke düşünüyoruz,telefonla aradı ama gelen yok.Neyse hemen çevre evleri arıyordum ve bahçesinde 3-4 tane inek gören bir ev gördüm ve inekleri çalıp arabaya bağlıcaktım.Kızlar tabi etkilensin diye girmiştim bu kadar çabaya...Herşeyi göze almıştım artık geri dönüşü yoktu.Hemen yerden gübreleri aldım ve üstüme sürdüm.Çalıları kaptım ve üstüme attım,yerlerde yuvarlanıp çakılları topladım.Artık kamufle olmuştum.Yavaşca ahıra atladım ineklerin 3 tanesini gönderdikten sonra sonuncusunun ipini çekerken içim geçmiş ve motorları ateşlemişim.İnekcağız oracıkta mundar oldu.İneğimin üstünü samanla kapladıktan sonra,sesi duyan çiftçi sapanı önce batırdı sonra kafama geçirdi.Uyandığımda akşam olmuştu.Mezbağada açmıştım gözlerimi...Beyler kaba etimi ve böbreklerimi hissetmiyorum.Acaba böbreklerimi düşündüğüm yerden mi aldılar.Bilseydim tıraş ederdim.Acaba kızlar etkilenmişlermidir ?Size 7 boyutlarını bolca deneyin özlemişim.

• [size=12]OKUMAYIN
  • Emin ol etkilendiler.
  • [size=7]oha oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

[size=12]OKUMAYIN

Ohbe seni özlemiştik size 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

[size=12]OKUMAYIN

[size=12]YAYIMAYIN
  • Konu dışı banım açıldı bir, okumadım mutluyum iki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NIYAMUKO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 28 Eylül 2012; 23:51:45 >
  • [size=7]size 7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [size=7]DENEME SİZE 7
  • [size=7]7 ne la
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.