Şimdi Ara

SERVİS KUTUMU GERİ VERMEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki hafta önce cuma günü hp omen model laptopumu BDH servisine yolladım. yollamadan önce sordum nasıl kutulayayım diye bana nasıl olduğu önemli değil yeter ki pc ye bişey olmasın dediler. ben de monster marka pc min kutusuyla omen model pc mi servise kargoladım çünkü ben kırklarelindeydim ve omen in kutusu çorludaydı. bir hafta sonra pc mi geri yolladılar bir sıkıntısı yoktu fakat benim gönderdiğim kutumu geri vermediler. köpüğün içine sarıp boş bir kutuya koyup yollamışlar. arayıp kutumu geri istedim fakat imha ettiklerini söylediler. ben onlara'' madem imha edecektiniz neden bana kutunun imha edileceğini söylemediniz ben size sordum başka bir bilgisayarın kutusuyla yollasam olur mu diye '' diye yüklendim fakat bana dedikleri tek şey'' tamam beyefendi biz sizin şikayetinizi kaydediyoruz'' oldu. başına böyle bir olay geçen arkadaşlarımız varsa tecrübelerine ihtiyacım var . yardım ederseniz sevinirim.

• BDH firması çalışanları kutuyu nasıl yollarsanız yollayın falçatayla dalarak açtıkları için büyük ihtimalle kutuyu kullanılmaz hale getirdikleri için böyle yapmışlardır. böyle sıkıntılı bir firmadan da başka bir aksiyon beklenmez zaten.

BDH firmasına ister lenovo ister hp aracılığı ile cihaz yollayın, ama cihazın kendi kutusunu kullanmayın satmayı falan düşünüyorsanız. çünkü arkadaşların ne kutular ne bezeller ne de kauçuk ayaklar umurlarında değil.

bu arada yapabileceğiniz hiçbir şey yok bu konu hakkında, hp de yardımcı olmuyor.
  • Evet onu fark ettim . Daha sonra HP ye mail attım cevap bile vermediler . Acaba monster dan yeni kutu istesem onlar yollar mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nedir bu kutu fantezisi ? Ikinci el ürün alırken de kutulu diye yuksek fiyat verenler vs. dostum alt tarafı kağıt parçası ürünle birlikte verilen kagitlarin coguda sitelerden modele uygun indirebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şairane kullanıcısına yanıt
    yollayacaklarını düşünmüyorum ama yine de bir deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.