Şimdi Ara

SERVİS GELMEDEN Tv'yi açabilir miyim arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • . Tabi kırık çıkarsa sorumluluk sizin diyeceksiniz de ben açarken kameraya çekmeyi düşünüyorum . Çünkü epey ileri bir tarih verdiler.

Böyle yaparsam kutu eksik yada kırık vs çıkarsa servis tutanak tutar mı?
    Samsung Smart tv aldım Teknosadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehdixx -- 25 Kasım 2013; 13:40:41 >

SERVİS GELMEDEN TELEVİZYON KURULUMU: NE YAPMALISINIZ, NE YAPMAMALISINIZ?

Yeni televizyonunuzu almayı dört gözle bekliyorsunuz ancak servis gelene kadar beklemek istemiyorsunuz. Peki, televizyonu servis gelmeden açabilir misiniz? Bu sorunun cevabı, birkaç faktöre bağlıdır.

Servis Gelmeden Kutuyu Açmak

Televizyonunuzu getiren kargo görevlisinin huzurunda kutuyu açmak genellikle güvenlidir. Bu, hasar olması durumunda kanıt sağlamanıza ve gerekirse değişim talebinde bulunmanıza olanak tanır.

Televizyonu Servis Gelmeden Açmak

Televizyonunuzu servis gelmeden açıp açmama konusunda üretici talimatlarını kontrol etmeniz önerilir. Bazı üreticiler, servis gelmeden televizyonun kurulmasını önermeyebilir.

TV Kurulumu İçin Servis Beklemek Şart mı?

Eğer televizyonunuzun kurulumu için özel bir işlem veya araç gerekmiyorsa, servis beklemeden kendiniz kurabilirsiniz. Ancak, aşağıdaki durumlarda servisin gelmesini beklemeniz önerilir:

• Duvara montaj gibi karmaşık kurulumlar
    • Uydu alıcısı gibi ek cihazların bağlantısı
    • Televizyonun hasarlı olması veya arızalı olması

Servis Gelmeden TV Kurmak

Kendiniz televizyon kuracaksanız, aşağıdaki adımları izleyin:

• Televizyonu dikkatlice kutusundan çıkarın.
    • Televizyonu düz bir yüzeye yerleştirin.
    • Talimat kitabını okuyarak anteni, güç kablosunu ve diğer cihazları bağlayın.
    • Televizyonu açın ve kanalları tarayın.

Servis Gelmeden TV Kurulumu Yaparsak Garanti

Çoğu üretici, televizyonunuzu kendiniz kurmanız durumunda garantiyi geçersiz kılmaz. Ancak, kurulum sırasında televizyona zarar verirseniz garanti geçersiz olabilir.

Sonuç

Servis gelmeden televizyonunuzu açmak ve kurmak mümkün olabilir, ancak üretici talimatlarını kontrol etmeniz ve gerekli önlemleri almanız önerilir. Karmaşık kurulumlarda veya hasar endişeleriniz varsa servis gelmesini beklemek daha güvenlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Riske girme video çeksende çekmesende bi işe yaramaz ayrıca ileri derken kaç gün sonraya mesela? Senin dediğin mesele 1 ay sonraysa bu video çekme işleri düşünülür karar senin işin ucunda parayı çöpe atmakta var
  • Kutuyu açtığında garantiyi unut.Servisin montaj etmesi gerekiyor.Ayrıca kutudan kırık bir panel çıktı ne yapacan video çekmen bile işe yaramaz servis ben geldiğimde açıktı kutu der öylece kala kalırsın.Elleme onlar kurulumunu yapsın.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • 3 gündür zaten bekliyorum cumaya anca gelirlermiş yerim biraz sapa da, videoya çeksem kanıt olmaz mı ki
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • mehdixx M kullanıcısına yanıt
    video görüntüsü kanıt olmaz. samsung müşteri hizmetlerini durumdan haberdar etmekte fayda var. Riske girmeyin bence , müşteri hizmetlerine bugün mutlaka kurulum talep ettiğinizi iletin. öğleden önce arasaydınız muhtemelen öğleden sonraya randevu verebilirlerdi. şimdi arasanız yarın için mutlaka kurulum randevusu vereceklerdir. Israrcı olun

- MSI GT72 2QD Dominator Kullanıcısı -
    Intel Core i7-4720HQ || NVIDIA GeForce GTX970M 6GB || 16GB DDR3L 1600MHz || SuperRAID 256GB SSD || 1TB 7200Rpm HDD || 17.3" Full HD
    Cooler Boost 3 || SteelSeries Engine || Audio Boost 2 || Killer Ethernet + Wifi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: italiany

video görüntüsü kanıt olmaz. samsung müşteri hizmetlerini durumdan haberdar etmekte fayda var. Riske girmeyin bence , müşteri hizmetlerine bugün mutlaka kurulum talep ettiğinizi iletin. öğleden önce arasaydınız muhtemelen öğleden sonraya randevu verebilirlerdi. şimdi arasanız yarın için mutlaka kurulum randevusu vereceklerdir. Israrcı olun

evet şimdi arayacağım dediğinizi yapıp

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Alırken sormadınız mı servis ne zaman kurmaya gelir diye ? Ben Vatandan alırken eğer bu akşam gelip kuracaksanız alıcam yoksa almıyorum dedim o akşam servis gelip hemde akşam 8 de geldi kurdular

sordum pazartesi yani bugün dediler ama bugün aradım farklı konuşuyorlar, sorun şu ki ben ürünü aydın teknosadan aldım fakat kurulum için nazilliden geleceklermiş
    genelde size en yakın yada müsait servisi yönlendirirler ayrıca özel olarakta şu servis kurulumu yapsın da diyebilirsiniz yani en azından istanbulda bu şekilde :) kurulum için tarih alabildiniz mi ?

Intel Core i7-4720HQ || NVIDIA GeForce GTX970M 6GB || 16GB DDR3L 1600MHz || SuperRAID 256GB SSD || 1TB 7200Rpm HDD || 17.3" Full HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: italiany

genelde size en yakın yada müsait servisi yönlendirirler ayrıca özel olarakta şu servis kurulumu yapsın da diyebilirsiniz yani en azından istanbulda bu şekilde :) kurulum için tarih alabildiniz mi ?

evet arkadaşlar biraz uğraşmamın sağı solu arayıp kızmamın sonucu olarak yarın geleceklerini söylediler teşekkürler
    hayırlı ugurlu olsun televizyonunuz . kurulum esnasında bulutlanma ve ölü piksel kontrolü yaptırınız. bir sorun cıkarsa yada memnun olmadıgınız bir sey olursa mutlaka servis tutanağına yazılmasını sağlayınız. Problem servis tutanağında yazılı olduğu sürece sağlamdasınız demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.