Şimdi Ara

Service Unavailable The requested service is temporarily unavailable. It is either overloaded or un

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    The requested service is temporarily unavailable. It is either overloaded or under maintenance. Please try later.
    BU YAZI NE ANLAMA GELİYOR KNIGH SİTESİNDE VE KNIGHT I AÇARKEN ÖNÜME BU YAZI GELİYOR

• aynı sorun bendede var cıldırcam burda yardım pls
  • herhalde birşeyler uğraşıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: zave

herhalde birşeyler uğraşıyorlar

SİTE TAM İRİ GİBİMİ YADA OYUN
  • LÜTFEN YARDIM EDİN
  • quest bug yapmışsın banlanmışsın demek oluyor bu
  • BANLANINCA NE OLUYOBENDE OYUNA GİRE BİLİYORUM AMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: moltres

Service Unavailable
    The requested service is temporarily unavailable. It is either overloaded or under maintenance. Please try later.

Rica edilen hizmetin, geçici olarak mevcut olmayan olduğu mevcut olmayan bak. Fazla yüklenen her biridir, veya bakımın altında. Lütfen sonra dene.
  • adama daha oyuna giremiyoruz diyoruz adam teshisi koydu guest bug yapmıssın allah ın askına sana oyunu acmıyo siteyi acmıyo diyoruz her oyuna giremeyene suclu gozuyle bakmayın
  • OYUNU AÇIYO SİTEYİ AÇMIYO NORMAL OLARAK OYUNA BAŞLARKEN BU MESAJ ÇIKIYO AMA PYUNA GİRE BİLİYORUM ŞİFRE FALAN GİRİNCE OYUNUN İÇİNDEYİM AMA CYPHER 1.2.3 DOLU OLDUĞU İÇİN GİREMİYORUM OLAY ŞÖLE OLDU DÜN Bİ ŞEHİRE GİTTİM ADAMIN BİRİ BENİ ÖLDÜRDÜ SONRA BAŞTAN DOĞAMADIM OYUNU KAPADIM SONRA OYUNU AÇINCA PARALARIM GİTMİŞ VE OYUNA GİRER GİRMEZ BİDAHA ÖLDÜM SONRADA HEP BU MESAJ YAZDI YARDIM EDİN

• YAAA OYUNA GİRDİM BENİM ADAM ÇIKTI START A BASTIM SELECT KARA TERMİ NE YAZIYODU BENİM ADAM BANLANDIMI ŞİMDİK HAY BÖLE İŞİN BEN TA ......... YA OYUNA GİREMİYORUM BENİM ADAMLA BANLANDIM BANLANINCA NE OLUYO İNTERNET CAFE DEN GİRE BİLİRMİYİM Bİ AÇIKCA SÖYLER MİSİNİZ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.