arkadasim sen turkce windows kulaniyorsun ama ingilizde sp2 kurmaya kalkmissin.. turkce sp2 bulacaksin. ayrica windowsun da lisansli olmali. l
şimdi o kadar yükleme boşuna mı oldu yaw bilgin için saol
bide türkçe sp2 yükleyebilieceğim bi yer var mı acaba pm den söleyebilir misiniz?
Windows Update yoluyla Türkçe SP2 yükleyebilirsin. Özel olarak bi yeren gidip indirip kuraman gerek yok.
her şey için teşekkürler sp2 yi kurdum bide arkadaşlar ben windowsu etkinleştirmiyorum hep etkinleştirirdim bu sefer etkinleştiremiyorum aşağıdaki ekran geliyor bir sürü key denedim olmadı acaba bunun başka bi çözümü yok mu key kullanmadan aynı şey başına gelen var mı?
Aynı keyle 50 kere etkinleştirdiğin zaman böyle olur.
quote:
Orjinalden alıntı: ercans
her şey için teşekkürler sp2 yi kurdum bide arkadaşlar ben windowsu etkinleştirmiyorum hep etkinleştirirdim bu sefer etkinleştiremiyorum aşağıdaki ekran geliyor bir sürü key denedim olmadı acaba bunun başka bi çözümü yok mu key kullanmadan aynı şey başına gelen var mı?
Windows un orjinal olup olmadığını belirtmemişsin.Orjinalse microsoft a telefon edebilirsin.
yardımlarınız için teşekkürler yaptım ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme