Bildirim
'Servet ve Sabri'ye verilen kırmızı kartlar yanlış'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
haberin içeriğinde melo da kırmızı görmeliydi demiş, penaltılardan ise bahsetmemiş, servet sabri atılmasa melo atılsa antebin 2 penaltısı verilse gs yine mağlup olacaktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: zeus_1907
haberin içeriğinde melo da kırmızı görmeliydi demiş, penaltılardan ise bahsetmemiş, servet sabri atılmasa melo atılsa antebin 2 penaltısı verilse gs yine mağlup olacaktı.
Servet kart görmese sahanın kenarına gelip bekleyecekti dolayısıyla Galatasaray yine on kişi oynayacaktı ve maçın seyri aynı şekilde devam edecekti di mi ?
Zeki bir arkadaşımızsın şükretmelisin... -
Yalnız Antep in son dakikalarda Cenk tosun ile yakaladığı bir pozisyon var ona ofsayt dediler o pozisyon ofsayt değil üstelik devam etse Cenk Muslera yı çalımladı Muslera da Cenki düşürdü Muslera da atılırdı.Ama tabikide hakem neyi düzgün yaptı ki maçta bu hatayı yapmasın -
Geçen bir konuda da bunlardn bahsetmiştim.
GS'lı taraftarların bazıları hep bana hep bana modunda oldukları için lehlerini yapılanları görmüyorlar.
Aksine birde FB lehine yapılanalrı görüp aleyhine yapılanlar görmüyorlar.
Ve sonrasında öyle bir cıngar çıkartıyorlar ki. Sene sonunda GS hakem hatalarıyla fazla bile puan almış olsa
Günah keçisi FB oluveriyor.
Hatta bir sezon hatırlıyorum. Adnan Polat FB için hakemler kasıtlı yapıyorlar o işleri demiş ve
hemen aynı hafta GS hakem hatasıyla maç kazanmış Adnan Polat'a bu hatırlatıldğında bizim maçımızdakiler
kasıt değil hata demişti.
Evet öyle olur zaten FB' ye olunca kasıt, GS'a olunca hakem hata yaptı onlarda insan niye hata yapmasın ki.
Hakem dünkü maçı çok berbat yönetti. Ama bunu GS'ı doğradı diye anlatmak algılamak da çok yanlış olur.
-
Cengiz hoca ;
Geçen sene sıralamadaki yeriniz tamamen hakemlerin eseri, bunun aksini idda edecek misin ?
Bir elin parmaklarından çok hakem etkisiyle maç kazandın bunun aksini idda edecek misin ?
Rabbena, hep bana Fenerbahçe'nin camia mantığıdır, ona itirazın olmaz, eminim dilin sürçmüş.
Günah keçisinin Fenerbahçe olmasından daha doğal ne var ? Fenerbahçe'nin lehine çok hata oluyor, aleyhine yapılanlar gölgede kalıyorsa, benim aleyhime olanlar da lehime olanları gölgede bırakıyorsa elebette oklar size dönecek.
Daha önce roller değişikken bize döndüğü gibi siz de şu an yaşadığınız durumu kabullenip sindireceksiniz.Hele ki futbolun gündeminde tamamen siz varken ! -
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Cengiz hoca ;
Geçen sene sıralamadaki yeriniz tamamen hakemlerin eseri, bunun aksini idda edecek misin ?
Bir elin parmaklarından çok hakem etkisiyle maç kazandın bunun aksini idda edecek misin ?
Rabbena, hep bana Fenerbahçe'nin camia mantığıdır, ona itirazın olmaz, eminim dilin sürçmüş.
Günah keçisinin Fenerbahçe olmasından daha doğal ne var ? Fenerbahçe'nin lehine çok hata oluyor, aleyhine yapılanlar gölgede kalıyorsa, benim aleyhime olanlar da lehime olanları gölgede bırakıyorsa elebette oklar size dönecek.
Daha önce roller değişikken bize döndüğü gibi siz de şu an yaşadığınız durumu kabullenip sindireceksiniz.Hele ki futbolun gündeminde tamamen siz varken !
fener maçlarını izlediğin kadar trabzon maçlarınıda izlemiş olsaydın oradaki hakemleri ve rakipleri görürdün, ve biraz vicdanın varsa onlarıda burada yazardın.
-
quote:
haberin içeriğinde melo da kırmızı görmeliydi demiş, penaltılardan ise bahsetmemiş, servet sabri atılmasa melo atılsa antebin 2 penaltısı verilse gs yine mağlup olacaktı.
Haberin iceriginde melo kirmizi görmeliydi falan dememis. Ayrica saydigi hatali kararlar arasinda penalti falan da yok. Hatali oldugunu düsünse onu da söylerdi herhalde degil mi!
Yahu fanatiklik göyleri kör etmis, nerenizle okuyorsunuz yaziyi anlamamiyorum.
Sadece aleyhimize degil, lehimize de hata yapilmasin zaten. Ama kusura bakmayin su macta hakemin kararlari tamamen aleyhimize. Trollük yapmayi birakin once kendi maclariniza bakin. -
quote:
quote:
Cengiz hoca ;
Daha önce roller değişikken bize döndüğü gibi siz de şu an yaşadığınız durumu kabullenip sindireceksiniz.Hele ki futbolun gündeminde tamamen siz varken !
fener maçlarını izlediğin kadar trabzon maçlarınıda izlemiş olsaydın oradaki hakemleri ve rakipleri görürdün, ve biraz vicdanın varsa onlarıda burada yazardın.
Olayı dallandırıp budaklandırarak, konuyu dağıtarak bir yere varılmaz.Trabzonspor'un konu ile ne alakası var ?!
Meraklanma ayrıca, fırsat bulduğumda maçları izliyorum, için rahat olsun.
Bendeki vicdanı Allah sizlere de nasip etsin, gerçekten ihtiyacı olan bir çok insan var buna açıkça görülüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: neverlate
quote:
Haberin iceriginde melo kirmizi görmeliydi falan dememis. Ayrica saydigi hatali kararlar arasinda penalti falan da yok. Hatali oldugunu düsünse onu da söylerdi herhalde degil mi!
Sadece aleyhimize degil, lehimize de hata yapilmasin zaten. Ama kusura bakmayin su macta hakemin kararlari tamamen aleyhimize. Trollük yapmayi birakin once kendi maclariniza bakin.
ben gözümle okuyordumda sen başka bir yerinle okumuşsun
Sabri'nin gördüğü ikinci sarı kartta yardımcı hakem Serdar Diyadin'in hatalı bir faul kararı vardı. Buna da maçın hakemi uydu ve ikisi birden hata yaptı. Melo'nun bir pozisyonunda da hata yaptılar.
haberde tabiki antebin pozisyonları olmaz,bağıran çağıran gs tarafı ve onların suyuna gitmek için açıklamalar yapmış gidipte antebin penaltıları verilmedi diyebilirmi,mecburen havasını alacak yumuşatacak.
-
quote:
quote:
quote:
Cengiz hoca ;
Olayı dallandırıp budaklandırarak, konuyu dağıtarak bir yere varılmaz.Trabzonspor'un konu ile ne alakası var ?!
Bendeki vicdanı Allah sizlere de nasip etsin, gerçekten ihtiyacı olan bir çok insan var buna açıkça görülüyor.
fenerin konuyla ne alakası vardı da bulaştın peki?
sen gs konusunda fener nasıl şampiyon oldu biliyoruz iması yaparsan bende 2.olan ts nasıl okadar puan aldı diye sorarım.
bazıları saniyede kendiyle çelişiyor.
-
quote:
Cengiz hoca ;
Hocam ben hiç bir zaman için o şekilde düşünmem.
Ben geçen bir konuda da söyledim.
Kendimi bildiğim bileli seyrettiğim sezonlara bakarak hakem hatalarından en fazla kazanan GS olmuştur sonra FB sonra BJK.
Geçen sezonuda GS' lı oalrak değil de başka gözle değerlendirebilseydin. Yada FB' nin yarıştığı TS'u da yakından izleseydin.
FB' nin sıralamadaki yerinin hakem eseri olmadığını görebilirdin hocam.
Sizin başkanınızdan örnek verdim. FB' ye olunca kasıt var GS' a olunca hakem hatası dedi. Bundan büyük rabbena var mıdır ?
Yada dünkü maç canlı canlı örneği. Bir GS doğrandı lafıdır gidiyor.
GS doğranmadı. Melo' yu atamadı hakem yerine saçma bir kararla Servet'i attı.
Antep' in penaltısını veremedi saçma bir kararla Sabri'yi attı.
Son dakikada yeter artık Muslera' yı atmıyayım ofsayt diyeyim dedi. Antep' in penatısını yedi.
Ve hakem GS'ı doğramış oldu.
Evet tamam GS'ın hakem üzerinde hakkı var. Bizler bunu teslim ediyoruz.
Ama GS'lı ların yaptığı gibi banane Antep' in hakkından demeyip Antep' in hakem üzerindeki hakkınıda teslim ediyoruz.
FB bu sezon rakiplerine verilmeyen penaltılar nedeniyle 4 puan fazladan aldı.
Ama 2 puanıda ofsayt diye kesilen atağında iptal edilen gol nedeniyle gitti.
Hesap böyle yapılır hocam.
Zeytinyağı gibi üste çıkılıp Antep maçında Antep aleyhine yapılanlar görmezden gelip bizi doğradılar diye hesap yapılmaz.
%100 'lük ofsayta bile gol diyenler vardı.
Yada geçmiş maçlarda Melo'nun kafasını görmezden gelip.
Kart görmesi gerektiği halde bir sonraki maçta onun attığı golle
maçın kazanılmasına büyük katkı vermesine
sevinip gelen 3 puanı hak saymakla hesap yapılmaz.
Ben 10 günlük 20 günlükte konuşmadım gördüğüm tüm sezonlara bakarak söyledim söyleceğimi
GS alyehine bir şeyler oldumu Antep maçında olduğu gibi GS' doğrandı deniyor.
Sezon sonunda sadece aleyhe olanlar birikiyor lehe olanlar görmezden geliniyor.
Sonrada GS mağdur ilan ediliyor..
Bu konularda fazlaca tartışmaya niyetim yok.
Bütün sezonları değerlendirdiğimde sıralamam GS, FB, BJK' tır.
Sonrası için bir şey söyleyemem ama şimdiki zaman için bu fikrim kesinlikle değişmez kim ne derse desin değişmeyecektir.
-
quote:
quote:
quote:
Sadece aleyhimize degil, lehimize de hata yapilmasin zaten. Ama kusura bakmayin su macta hakemin kararlari tamamen aleyhimize. Trollük yapmayi birakin once kendi maclariniza bakin.
Sabri'nin gördüğü ikinci sarı kartta yardımcı hakem Serdar Diyadin'in hatalı bir faul kararı vardı. Buna da maçın hakemi uydu ve ikisi birden hata yaptı. Melo'nun bir pozisyonunda da hata yaptılar.
haberde tabiki antebin pozisyonları olmaz,bağıran çağıran gs tarafı ve onların suyuna gitmek için açıklamalar yapmış gidipte antebin penaltıları verilmedi diyebilirmi,mecburen havasını alacak yumuşatacak.
Kendi yorumlarini soran oldu mu sana? Yok penaltilarmis, yok hatali faulmus, bana ne senin fanatik yorumlarindan...
Bir yazi okuyorsun icerisinde Melonun kirmizi gormesi gerektigi var diyorsun. Madem gözünle okuyorsun göster nerede kirmizi kart demis.
Penaltilardan bahsediyorsun, yaziyla uzaktan yakindan ilgisi yok.
Valla trollerle ugrasacak vaktim yok hadi baska kapiya canim...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Cengiz hoca ;
fenerin konuyla ne alakası vardı da bulaştın peki?
sen gs konusunda fener nasıl şampiyon oldu biliyoruz iması yaparsan bende 2.olan ts nasıl okadar puan aldı diye sorarım.
bazıları saniyede kendiyle çelişiyor.
Öncelikle ilk ihtiyacını karşılayayım ;
Allah akıl, fikir versin !
Yahu okuduğunu anlayamıyorsun, gelmiş benimle laf yarıştırma çabasındasın !
Yazdığım yorumda en ufak bir çelişki, manasızlık yok, ama sadece ve sadece anlayabilene !!!
Bak yorumuma ne diyerek başlamışım ?! " Cengiz hoca " demişim değil mi ? Demek ki Cengiz hocanın yorumuna cevaben yazılmış !
Peki senin bu durumda ne yapman gerekiyor ? Önce Cengiz hocanın yorumunu okuman gerekiyor değil mi ?
Okudun mu peki ?! Hayır ! Okusan " ne alakası var " diye sorar mısın ?!
Hadi canım kardeşim, hadi güzel kardeşim. . .
-
Futbol halen masabaşında yönetildiğinin en büyük kanıtları saha içlerinde yaşanıyor, TİYATRO izlemeye devam ediyoruz... Ağababaları içerde ama bu öyle bir çark ki kimse dönmesine engel olamıyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
quote:
Cengiz hoca ;
Hocam ben hiç bir zaman için o şekilde düşünmem.
Ben geçen bir konuda da söyledim.
Kendimi bildiğim bileli seyrettiğim sezonlara bakarak hakem hatalarından en fazla kazanan GS olmuştur sonra FB sonra BJK.
Geçen sezonuda GS' lı oalrak değil de başka gözle değerlendirebilseydin. Yada FB' nin yarıştığı TS'u da yakından izleseydin.
FB' nin sıralamadaki yerinin hakem eseri olmadığını görebilirdin hocam.
Sizin başkanınızdan örnek verdim. FB' ye olunca kasıt var GS' a olunca hakem hatası dedi. Bundan büyük rabbena var mıdır ?
Yada dünkü maç canlı canlı örneği. Bir GS doğrandı lafıdır gidiyor.
GS doğranmadı. Melo' yu atamadı hakem yerine saçma bir kararla Servet'i attı.
Antep' in penaltısını veremedi saçma bir kararla Sabri'yi attı.
Son dakikada yeter artık Muslera' yı atmıyayım ofsayt diyeyim dedi. Antep' in penatısını yedi.
Ve hakem GS'ı doğramış oldu.
Evet tamam GS'ın hakem üzerinde hakkı var. Bizler bunu teslim ediyoruz.
Ama GS'lı ların yaptığı gibi banane Antep' in hakkından demeyip Antep' in hakem üzerindeki hakkınıda teslim ediyoruz.
FB bu sezon rakiplerine verilmeyen penaltılar nedeniyle 4 puan fazladan aldı.
Ama 2 puanıda ofsayt diye kesilen atağında iptal edilen gol nedeniyle gitti.
Hesap böyle yapılır hocam.
Zeytinyağı gibi üste çıkılıp Antep maçında Antep aleyhine yapılanlar görmezden gelip bizi doğradılar diye hesap yapılmaz.
%100 'lük ofsayta bile gol diyenler vardı.
Yada geçmiş maçlarda Melo'nun kafasını görmezden gelip.
Kart görmesi gerektiği halde bir sonraki maçta onun attığı golle
maçın kazanılmasına büyük katkı vermesine
sevinip gelen 3 puanı hak saymakla hesap yapılmaz.
Ben 10 günlük 20 günlükte konuşmadım gördüğüm tüm sezonlara bakarak söyledim söyleceğimi
GS alyehine bir şeyler oldumu Antep maçında olduğu gibi GS' doğrandı deniyor.
Sezon sonunda sadece aleyhe olanlar birikiyor lehe olanlar görmezden geliniyor.
Sonrada GS mağdur ilan ediliyor..
Bu konularda fazlaca tartışmaya niyetim yok.
Bütün sezonları değerlendirdiğimde sıralamam GS, FB, BJK' tır.
Sonrası için bir şey söyleyemem ama şimdiki zaman için bu fikrim kesinlikle değişmez kim ne derse desin değişmeyecektir.
Açık konuşmak gerekirse özellikle son zamanları göz önüne alırsak benim açımdan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin lehine yapılan hataları karşılaştırmak komik olur.Sıralamama yapmama gerek yok bu durumda, durum bu kadar tartışılmaz ve net benim için.
Ben Galatasaray ve Fenerbahçe'yi mukayese ediyorum, Trabzon'un bir alakası yok.Ama illa değerlendir diyorsan geçen sene Trabzon lehine de hakem hataları oldu ama ne sizin kadar, ne de sizin maçlarınızda ki kadar belirleyici !
Dün oynadığımız Gaziantepspor maçının özetini daha 2 saat önce netten izledim ilk defa.Dün maç bittiğinde forumdan çıktım ki izlemediğim bir maç hakkında bilmediğim bir şeyi idda etmeyeyim diye.
Dünkü maç hakkında kimse konuşamaz, kimsede öyle bir hak yok.MHK başkanının açıklamasını koydum foruma, MHK başkanı bile bazı şeyleri ağızı ile söylüyorsa var gerisini sen düşün hocam.
Dediğin sıralamanın gerçekle uzaktan yakından alakası olmadığını, sadece kendi inanmak istediğin gerçek olduğunu gündemden rahatlıkla anlayabilirsin.
Geçen gün de yazdım, daha önce bu tarz konularda sizlere hep söylediğim bir şey vardı.Kendi kapınızın önünü temizleyin önce, sizin kapınızın önü bizden çok daha kirli diye diye dilimde tüy bitmişti.Bak o biriken kir patlama yaptı, koskoca Fenerbahçe camiası altında kaldı.
Ben anlatırken sen bana " git savcılığa şikayet et " diye şaka yollu serzenişlerde bulunuyordun hatırlıyor musun ? Bak birileri gitti, savcılık harekete geçti, olan biten malum.Bizimle ilgili çok atıldı, tutuldu basında, televizyonda kuklalara doneler okutuldu, baskı kuruldu.Galatasaray'da savcılıkta incelendi, çok şükür şu an bir durumla karşı karşıya kalmadık.
İşte bu durum senin sıralamanın tamamen yanlış olduğunu gözler önüne sermeye yeterli hocam.Acı ama gerçek.
Son olarak şunu belirteyim, yazılıp çizilene ve sergilenen tavıra bakılınca ben bir Galatasaray taraftarı olarak yaşadığınız duruma sizlerden çok üzülüyorum bence.
-
quote:
......
Hocam TS'u geçen sezon FB ile yarıştığı için söyledim.
GS'ın hakem hataları fitlense de yinede şampiyonluk yarışında olmayacağını düşündüğüm için söyledim.
Geçen sezondan hala BJK'ın açıklaması kulaklarımda. Hakem hatlarıyla resmen BJK puan kaybetti ama.
Neymiş hakem FB lehine iş yapmak için maçı berabere bitirmeye çalışmışmış gibisinden açıklama yapılmıştı..
Hakem FB' ye çalışsa BJK'ın kazanması için çalışırdı. TS'un hakem hatlarıyla nasıl puanlar aldığından küçük bir örnek.
Hocam neyse bana göre hala şu an için toplamda GS birinci sırada.
Hocam kendi kapınızın önünü temizleyin önce diyorsun evet bu tür söylemleri şu an için yapman gayet normal. Sonuna kadar hakkın var.
5-6 sene önce olmuş bir olay için bir şey bulamadılar diyorsun. Bu konuda da haklısın.
Gerçi sonuç ne oldu gazete küpürleri ile savunma yapıldı vb deniyordu ondna sonrasını takip etmedim ama.
Bir Cemal Nalga olayı var ispatlı, Yine daha yenilerde o olaya benzer A yerine B atletinin yarışmalara sokulmuş olması vb.
Aslında Cemal Nalga olayıda çok enterasan. Federasyon ilk itirazda yok öyle bir şey diyor ki GS yönetimine haber verilmemiş olmasına imkan yok.
Yani GS yönetimide bir şey yok diyor. 3 gün sonra bir daha itiraz her şey ortaya çıkıyor.
Bundan anlaşılıyorki GS yönetimi o işleri gizlemeye çalışmış. Başka bir açıklaması yok gibi görünüyor.
Ama temiz GS pis FB.
Malatya vb işlerine hiç değinmiyorum. Çünkü o işlerin benim için bir anlamı yok. Yalanda olabilirler.
Ama şu son dönemdeki 2 olay GS camiasının da ak pak olmadığını gösterir nitelikte.
Yani senin gibi olaylara bakarsak GS' ın neden sıralamanın başında olduğunu bunlardan mı anlayacağız.
Son olarak ben Adnan Polat'ın FB için söylediği gibi hakemler GS' ı kasıtlı kolluyorlar demedim.
Onlar bana göre sadece hatadır.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Kendi yorumlarini soran oldu mu sana? Yok penaltilarmis, yok hatali faulmus, bana ne senin fanatik yorumlarindan...
Bir yazi okuyorsun icerisinde Melonun kirmizi gormesi gerektigi var diyorsun. Madem gözünle okuyorsun göster nerede kirmizi kart demis.
Penaltilardan bahsediyorsun, yaziyla uzaktan yakindan ilgisi yok.
Valla trollerle ugrasacak vaktim yok hadi baska kapiya canim...
6harfli olduğun tescillendi, yazılanı anlaman için 3-5senen daha var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
Sadece iki noktaya değineyim ;
Birincisi ben asla ve asla Galatasaray sütten çıkma ak kaşık demedim ! Ben her zaman bu işlere bulaşmamış hiç bir takım yoktur dedim.( Geçen sene bizi hakemler resmen katletti, bunun başka bir izahı yok benim için )
İkincisi Cemal NALGA olayı çok su kaldırır, olay senin anlattığın veya zannettiğin kadar basit değil.Çeterfilli bir olay.Ama doğruluk payın da yok değil, yukarıda Allah var.
Neyse, bizim muhabbetler kör dövüşüne dönüyor genelde.Ağız tadıyla bitireyim kendi adıma.
-
Hakem kendi çıkıp hatalıydım dese bu fenerliler yine kabul etmez. MHK başkanı karara hatalı diyor, fenerliler kararlara doğru diyor, gelde gülme şimdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X