Şimdi Ara

Serverlardaki +10 Item Sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    DIES has 191 x +10/Rev+21 items
    XIGENON has 35 x +10/Rev+21 items
    BERAMUS has 134 x +10/Rev+21 items
    CYPHER has 74 x +10/Rev+21 items
    OLYMPIA has 231 x +10/Rev+21 items
    EDANA has 80 x +10/Rev+21 items
    MANES has 43 x +10/Rev+21 items
    PATHOS has 73 x +10/Rev+21 items
    LOGOS has 33 x +10/Rev+21 items
    RONARK has 89 x +10/Rev+21 items
    GIRAKON has 33 x +10/Rev+21 items
    AKARA has 57 x +10/Rev+21 items
    C-EAST has 67 x +10/Rev+21 items
    C-WEST has 20 x +10/Rev+21 items
    IONIA has 95 x +10/Rev+21 items
    KRONOS has 68 x +10/Rev+21 items
    HELIOS has 1 x +10/Rev+21 items

• Bu bilgileri nerden aldın bilmiyorum ama oyuncu bile bu bilgiyi alabiliyorsa K2 +10 itemleri silicez dediğinde neden o itemlerin report edilmesini istiyor? Şu K2'nin savunulacak bir hali kalmadı artık Mgame alsa da şu yayını kurtulsak.
  • Hala aynı konular +10 item her zaman vardı sadece millet rebith basmıyordu +8 diyip geçiyorlardı reb basmamalarının sebebi ban yeme ve hacklenme korkusuydu GM ler yayvan iş yapmaya baslayınca oyundaki buglar geç fixlenmeye devam edince denetimlerin sıklığı azalınca millet reb basmaya başladı bilgiyi nerden buldun bilmiyorumda şunu bil orda yazan miktarın bir o kadarıda rebithsiz haliyle serverlarda mevcut
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Hala aynı konular +10 item her zaman vardı sadece millet rebith basmıyordu +8 diyip geçiyorlardı reb basmamalarının sebebi ban yeme ve hacklenme korkusuydu GM ler yayvan iş yapmaya baslayınca oyundaki buglar geç fixlenmeye devam edince denetimlerin sıklığı azalınca millet reb basmaya başladı bilgiyi nerden buldun bilmiyorumda şunu bil orda yazan miktarın bir o kadarıda rebithsiz haliyle serverlarda mevcut

Ben +10 itemlar yoktu demiyorum zaten, sen gördün mü öyle bir şey yazdığımı? ayrıca bilgiler açık ve net listedeki sayılara Class Itemlarda dahil.

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Aynen cypherdaki +10 item sayısının tüm serverların toplamına eşit olması lazım

tamda bunda ilgili yazıcaktım. zamanında cypherda oynarken "hee dupeciler sizi gidi siziii" diye horgörürdü millet bizleri. acaba doğruluk payı nedir bu bilgilerin?

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • MTC hesap numaralarını değiştirmiş.

Orijinalden alıntı: S

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Hala aynı konular +10 item her zaman vardı sadece millet rebith basmıyordu +8 diyip geçiyorlardı reb basmamalarının sebebi ban yeme ve hacklenme korkusuydu GM ler yayvan iş yapmaya baslayınca oyundaki buglar geç fixlenmeye devam edince denetimlerin sıklığı azalınca millet reb basmaya başladı bilgiyi nerden buldun bilmiyorumda şunu bil orda yazan miktarın bir o kadarıda rebithsiz haliyle serverlarda mevcut

Ben +10 itemlar yoktu demiyorum zaten, sen gördün mü öyle bir şey yazdığımı? ayrıca bilgiler açık ve net listedeki sayılara Class Itemlarda dahil.

Hala aynı konular dedim sana cevap yazan kim ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.