Şimdi Ara

serverlar kaçta açılacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Umudumuz 5
  • Sunuculara reset atıldı ve şu an logos 1 dışında hepsi açık ama login server kapalı.Yeni patch geldiği için bu kadar uzun sürüyor heralde.
  • logos 1 kapalı derken sen oyuna girebildin mi niye?
    bende start yok..
  • Start yok Kİ sen nasıl girdin
  • Sunucuların açık olması senin girmeni sağlamaz.Eğer login server kapalı ise giremezsin.
  • Selam ****** !

Knight Online Musteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederiz. Ne yazikki, karakteriniz icin talep ettiginiz eskiden kullanmis oldugunuz esyalarinizi size iade edemeyecegiz. Ancak ***** adli karakterinizin inn’ine seviyenize uygun bir takim esyalar koyduk. Size vermis oldugumuz bu esyalar, kaybetmis oldugunuz esyalariniz kadar iyi olmasada, sizin yeniden oyuna giris yapabilmenizi ve level atlamaya baslamanizi mumkun kilicaktir. Yasadiginiz bu rahatsizliktan dolayi ozur dileriz. Knight Online oynadiginiz icin tesekkur eder, iyi eglenceler dileriz.

walla bekliom bakalim ne koymuslar..iron setmi yoksa dual roc mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 23 Ocak 2008; 4:24:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okullar açıldı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: @WP VOLK@N

Selam ****** !

Knight Online Musteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederiz. Ne yazikki, karakteriniz icin talep ettiginiz eskiden kullanmis oldugunuz esyalarinizi size iade edemeyecegiz. Ancak ***** adli karakterinizin inn’ine seviyenize uygun bir takim esyalar koyduk. Size vermis oldugumuz bu esyalar, kaybetmis oldugunuz esyalariniz kadar iyi olmasada, sizin yeniden oyuna giris yapabilmenizi ve level atlamaya baslamanizi mumkun kilicaktir. Yasadiginiz bu rahatsizliktan dolayi ozur dileriz. Knight Online oynadiginiz icin tesekkur eder, iyi eglenceler dileriz.

+5 raptor +5shell set +8 str takı başka bekleme

• http://www.kodb.info/server-status.html
    logos1 arıza var galiba =)
  • quote:

Selam ****** !

Ticket a cvp mı bu?mrk ettım ne vercekler yaz bari

• waLLa 1 ile 5 arası bitcek ama sorun çıkarsa uzayabilirmiş yani 30 dk daha war en az
  • ewet hacklenen 72 lvl charımı geri aldim click&buy odemelerini kanit gosterek..ama cırılcıplak geri aldim.

giden itemler dual roc,dual we,ib,+3 wp,shell set +8,raptor +8,giga +7 2h,toto +8,giga +7 1h bikacta ivir zivir..

deli item wardi da sattim bereket.dual roc +2,dual we+2,glass belt +3,in+2,raptor +6 rebith fln..iyikide satmisim zmanlama iimis

alsakta baksak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 23 Ocak 2008; 4:34:47 >
  • quote:

ewet hacklenen charımı geri aldim.giden itemler dual roc,dual we,ib,+3 wp,shell set +8,raptor +8,giga +7 2h,toto +8,giga +7 1h bikacta ivir zivir..

alsakta baksak

geçmiş olsun geçen hafta bende hacklenmiştim gelen itemler +5 raptor +5 shell set +8 str takı
    sanada aynıları gelir kanımca
  • genelde 03:00-03:30 arası gelirdi bu sefer uzadı bu kadar nesini düzenliyorlarsa.zaten onlar da ellerinden geldiği kadar hızlı açmaya çalışıyorlar aslında. 1 saniye kayıpları binlerce dolar kayıpları anlamına geliyor
  • yeni patch geldi beyler!
  • yeni patch hayırlı olsun...
  • serverlar açılmıştır bilginize...
  • evt x1 tek çizgi ilkkez gördüm
  • Hadi patcler birlikte girioz:D
  • ft yok galiba yazı geçmedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.