PvP-GS (1) - Is Only PvP Server ! (KS/PK Allowed) Rules: - NO RULES / YOU CAN DO ANYTHING , EXCEPT CHEATING !!
NoN-PvP-GS (2) - Is Non-PvP Server (KS/PK Not Allowed) Rules: - NO PK/KS/ Do Not Swear/ Be Polite And Dont Cheat !
Event-GS (3) - Is Only For Castle Siege/Crywolf Event ! Rules: - PVP EVENTS ! Server Info :
Name : Mu-Online.Ro Version : 1.02N + Custom Xp : 350x Drops: 70% Level Reset: 350 (From Site) Shops : Items +7, Wings Level 1 +7 , Spells , Skills ! Bless Bug : On Spots : Lorencia All Exits ! Marry Function : On ! Devias2 Patch :) Add Stats In Game Function : ON /str xxx (Strenght) /ene xxx (Energy) /vit xxx (Vitality) /agi xxx (Agility) /com xxx (Command FOr Dl Only) Rates : Soul : 90% Bless : 100% JOL : 90% Goblin Rates : +11 Items : 90% +12 Items : 85% +13 Items : 80%
Events :
Golden Dragon Invasion Blood Castle Devil Square Chaos Castle Castle Siege CryWolf Event Grand Reset Event (Soon) And Many GM Events serverle alakam yoktur dün kasmaya başladım bol spot var daha ayrıntı veremicem saygılar
Özellikler Süper
bu arada guildimiz KESH GM miz ARCA henüz eziq durumdayız ama gelene yok demeyiz saygılar
hocam aranıza benim gibi bi eziği alırmısınız bu arada adaşa selam guild masterlıkta yakşır ona
Eyvallah Adaş Bekleriz
KUTULUG sakıncası yoksa senin web sitenin dosylarını bana veirirmisin kullanılmamaısını bend eaynısı warda üyelik girilşi olmuyor vere bilirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28
hocam aranıza benim gibi bi eziği alırmısınız bu arada adaşa selam guild masterlıkta yakşır ona