Şimdi Ara

Server ortağı, yetkili vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir planladığım ancak bir türlü fırsat bulamadığım Ultima Online server işine girmeye karar verdim. Öncelikle hazır kurulu olan bir serverla başlamak fena olmaz diye düşünüyorum. Aradığım şey ise şöyle, kurulu bir servera ( scripteri mevcut ise) ortak olarak girmek. Yetkili olarak bulunacağım. Maddi yardımda bulunacağım, ayrıca bir çok hatırlı Ultima oyuncusunu getireceğim. Ya da scripter ve bir admin ile yeni bir server kuracağım. Ancak bu durumda bana 1 adet scripter, 1 adet admin arkadaş gerekiyor. Tabi maddi olarak bölüşümde bulunacağız. Host, makine gibi durumları sponsorum firmayla indirimli şekilde halledeceğiz.

    Kişisel bilgi, özellik falan yazmak istemiyorum eğer ilgilenen arkadaşlar var özel mesaj atabilir. Ultima online camiasında 1999 yılından beri varım, her serverda en iyi guild ve ailelerde bulundum. Eski-yeni bir çok serverda görevli oldum, Türkiyenin en büyük serverlarında görev yaptım vs... Şuan çalışıyorum akşam saatlerinde oldukça boşum. Seviyeli bir ortam yaratmak için bu tipte şahıslar varsa benimle iletişime geçebilir. Kurduğu serverda populasyon ve yönetim sorunları yaşayanlarda geçebilir.

    Uzun lafı kısası ilgilenen arkadaşları bekliyorum.







  • Elimde ki bir proje için scripter arıyorum aslında. Ultima Online konusunda bilgili olması gerekiyor, kodlama üzerinde de aynı şekilde. Proje başladıktan sonra bunu yapamam ya da sıkıldım gibi şeyler olmaması gerekiyor. İlgilenenler msn bıraksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.